Farsta

Edagränd 13

 • Hyra 8 814 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 60 m2
 • Våning 2 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 777460
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss, Badkar
 • Beskrivning

  Lägenheterna är en ljus fin tvåa med öppen planlösning och mycket förvaringsmöjligheter.
  Lgh är egentligen 57kvm (fyllde i 60 för att inte missa byten, och den känns större än vad den är)

  HALLEN är utrustad med en stor platsbyggd garderob samt hatthylla och vägg krokar. Har själv valt att ha en öppen garderobsmöbel i hallen men tar man bort den är hallen snarare fyrkantig än avlång som de ser ut på bilden.
  Säkerhetsdörr som går att sätta magneter på.

  KÖKET är fullständigt med kyl och frys, elspis med glashäll och ugn, goda arbetsytor och rymliga skåp samt ett stort skafferi. Förberett för diskmaskin. Stora fönster med utsikt över balkongen.

  VARDAGSRUMMET är väldigt stort och har köket längs ena långsidan. Det får lätt plats med både stort bord, bäddsoffa och bokhyllor samt lekhörna åt barnen och det känns fortfarande stort och rymligt. Finns många lamputtag och fästen i taket som möjliggör att man med hjälp av ljuset kan dela in vardagsrummet i olika sektioner. Samt två stora platsbyggda garderober.

  SOVRUMMET finns det utrymme för både dubbelsäng och garderober eller en liten arbetsplats. Många eluttag vilket möjliggör olika möblerings variationer. Finns även uttag för tv och internet.

  BADRUMMET är utrustat med bakar, toalett, handfat, torkställ med värme för handdukar samt en stor torkställning som går att hissa ner över badkaret. Två skåp och en lång bänk som det finns plats och uttag för tvättmaskin och torktumlare under.

  KLÄDKAMMAREN är stor och har en liten hall, jag har använt den som kontor med ett fullstort skrivbord. Men den är utrustad med en stor bred hylla längs kortsidan med stång för att hänga upp kläder på under. Går lätt att få plats med en bokhylla och liknande förvaring för den som önskar.

  BALKONGEN som vetter mot skogsbacken har morgonsol och plats för en soffgrupp och odling. Finns även eluttag.

  Huset är byggt 2013 och har två entréer, dels på Kristinehamnsgatan 63 med ca 7 minuters promenad till Farsta Centrum där det finns alla butiker man kan behöva och tunnelbana. Den andra entrén är på Edagränd 13, en lugn återvändsgata med ca 5 minuters promenad till pendeltåget och Farsta Strands tunnelbanestation där det längs vägen även finns lite restauranger.
  Huset har en fin innergård med en lekplats för barnen.

  Lägenhetens fönster och balkong som vetter mot en fin skogsbacken där man kan följa årstidernas skiftningar.

  På samma våningsplan som lägenheten finns även tvättstuga där det är lätt att få tid (båda via digital bokning och drop-in-tvättmaskin). Vidare finns det i huset rymliga förråd, återvinning inkl grovsopor, cykelförråd, barnvagnsförråd och parkeringsgarage. Samt en rymlig hiss där man lätt får in både möbler vid flytt och dubbelbarnvagnar till vardags.

  I närområdet finns det förutom affärer, restauranter och goda kommunikationer även många parker, parklekar, förskolor, skolar, underbara promenadvägar och två badsjöar.

  Har själv trivts jätte bra med behöver en större lägenhet då familjen vuxit :)

  Söker enbart boenden i Farsta området (Farsta, Farsta strand, Gubbängen, Hökarängen, sköndal) med möjligt promenad-/cykelavstånd till Farsta strand då jobb och barnens förskola ligger där.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Familjebostäder i Stockholm
 • Bredband Övrigt/Annat

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 58 m2
 • Max hyra 9 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Enskede, Farsta, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal

Antal annonsbesökare: 1 538
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Hägersten
6836 kr/mån
2 rum, 45 m², 1 tr
Skogås
7500 kr/mån
2 rum, 65 m², 2 tr
Almvik, Malmö
6238 kr/mån
2 rum, 64 m², 6 tr
Spånga
8400 kr/mån
3 rum, 75 m², BV
Vill du synas här?