Midsommarkransen, Hägersten

Svandammsvägen 1

1 mot 1

1 rum ∙ 40 kvm ∙ Vån 2

5 000 kr/mån

Annonsnummer: 786140

Balkong/terrass

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd privat hyresvärd

Fin, välplanerad och helt nyrenoverad 1:a i mysiga Midsommarkransen! Separat hall och kök. Kök med god förvaring samt plats för 4-6 pers vid matbordet. Stor balkong. Badrum med dusch (utrymme för badkar finns). Belägen på 2a våningen. Tvättstuga på entréplan och cykelförråd finns på innergården. Eget rymligt vindsförråd. Bra privat fastighetsvärd, lugna och trevliga grannar.
OBS! Lägenheten är 34 kvm, men skrev 40 då den verkligen upplevs mycket större och är SÅ välplanerad (i många fall mycket bättre än andra större ettor)!

Nära tunnelbanan! Endast 214m / 2 min promenad till T-bana Midsommarkransen och matbutiken Coop. 10 min promenad till Liljeholmstorget Galleria. Om man gillar att springa i naturen är Årstaviken väldigt nära, annars kan man springa över Liljeholmsbron på 10 min och träna i Tanto.

Den optimala planlösningen gör att lägenheten känns större, och man kan lätt göra om den till en mini-tvåa! När man kommer in i hallen ligger köket rakt fram och badrummet till vänster. Badrummet har i dagens läge dusch, men plats för badkar finns. Hallen är rymlig och har mycket bra förvaring i form av stora garderober.

Köket nås både från hallen och vardagsrummet, och till vardagsrummet kommer man in genom hallen och köket. Dörrar mellan samtliga utrymmen finns vilket gör att man enkelt kan stänga till och använda alla tre rum separat.

Köket är separat och rymligt, plats för matbord för 4-6 personer finns. Köket har också bra med skåp och förvaring, och har en ny installerad elspis (2021). Där matbordet står idag finns möjlighet att göra om till mini-sovrum om man vill (vägg i köket fanns innan jag flyttade in och renoverade om lägenheten).

Via köket kommer man även ut till den egna stora balkongen. Morgon- och förmiddagssol på balkongen, vilket är väldigt skönt, speciellt på sommaren.

I vardagsrummet har jag satt upp portabla glasväggar för att dela av rummet på ett snyggt sätt från där sängen står. Har även en skena i taket strax ovanför glasväggen där en tunnare gardin sitter som man kan dra för om man vill, för att skapa en mysigare känsla - det är nästan som en sovalkov!

1 stort vindsförråd som tillhör lägenheten.

Bra och fräsch tvättstuga på markplan med två tvättmaskiner, torktummlare, torkskåp och mangel. Utanför tvättstugan på innergården finns ett cyckelförråd.

Hyresvärden är bra och lätt att kontakta om det skulle vara något, fastighetsskötaren är också väldigt lättillgänglig och svarar på direkten om man behöver hjälp.

En superfin och fantastisk mysig lägenhet som är nära till allt! Jag älskar verkligen min lägenhet och trivs väldigt bra i området, men då jag och min kille vill flytta ihop söker jag nu något större. Jag är ute efter helst en 2:a (eller större) i antingen samma område Midsommarkransen eller inne i stan, helst på Söder. Det ska gärna vara nära till kommunikationen (t-bana/buss).

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
114, Östermalm
115, Östermalm / Gärdet / Djurgården
116, Södermalm, östra
117, Södermalm, västra / Gröndal
118, Södermalm, centrala
126, Hägersten, östra
I området
Restauranger
Simon T Grill & Kebab
Svandammsvägen 5
Curry Dream
Tegelbruksvägen 3
Skolor och barnomsorg
Solkatten Förskola
Midsommarvägen 20
Vildkatten Förskola Föräldrakooperativ
Tegelbruksvägen 31
Affärer
Coop Midsommarkransen
Svandammsvägen 20
Coop Svandammsplan
Svandammsplan 4
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 8 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis