Johanneshov

Eggegrundsvägen 6

 • Hyra 5 913 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 54 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 786954
 • Faciliteter Balkong/terrass, Badkar
 • Beskrivning

  Ljus hörnlägenhet på 54 m2 i Kärrtorp, på översta våningen med fönster i tre väderstreck och balkong med eftermiddagssol. Lägenheter ligger på en lugn men ändå levande gata precis intill Nackareservatet och med 5 minuters gångavstånd till centrum och Kärrtorps T-banestation som tar en till Skanstull på 8 minuter. Perfekt läge för närhet till både naturen och stan! Huset är byggt 1952 och mycket i lägenheten är original och välbevarat. Det finns dörröppningar mellan varje rum som skapar en öppen känsla och gör att man kan röra sig cirkulärt i lägenheten. Dörrar för alla tre ingångar från hallen finns att sätta in om man vill men är nedställda i förrådet just nu. Alla rum är nymålade.

  VARDAGSRUM
  Vardagsrummet har ekparkett, stort fönster med vacker spröjs och djup fönsterbräda och ett till högt fönster på gaveln med djup fönsterbräda i sten. Här ligger balkongen som är kvadratisk, och där balkongdörrsfönstret också släpper in mycket ljus i rummet. I rummet finns en bärande pelare som adderar karaktär och dörröppningar till kök, hall och sovrum. I öppningen mot köket sitter en original-skjutdörr om man vill stänga till. Persienner i balkongdörr och på gaveln samt rullgardin och takskena för att sätta upp gardiner i det bredare fönstret. Vardagsrummet rymmer både soffhörna, TV/bänk, hyllor och skrivbord eller matbord t.ex.

  KÖK
  Stort och fint bevarat funkiskök i vitt med originalbeslag. Köksskåpen går hela vägen upp till taket. Mycket förvaring finns här med ännu fler skåp i väggen mot hallen. Elspis, kyl och frys, kallskafferi. Stort fönster med fönsterbräda i sten. Det ska gå att ha diskmaskin, men endast bänkdiskmaskin i dagsläget då skåpen är för smala för att rymma detta. Golvet är mörkgrå/svart linoleum och väggarna är ljusblå. Ingång från Hall och vardagsrum.

  SOVRUM
  Sovrummet har en helvägg med garderober och stort fönster med fönsterbräda i sten. Beige linoleumgolv och gammelrosa väggar. Ingång från vardagsrum och hall. I dagsläget sitter det bara en dörr till vardagsrummet men dörr till hallen finns i källaren.

  HALL
  Hallen leder en in till alla rum i lägenheten och har säkerhetsdörr till porten, skåp för förvaring, beige linoleumgolv och ljusgrå väggar.

  BADRUM
  Badrummet är helkaklat med fönster, beigea golv och vita väggar. Hängare för att torka kläder ovanför badkaret. Toalett, handfat, badrumsskåp med speglar samt badkar. Vill man ha tvättmaskin behöver besiktning bokas in med hyresvärden för att titta på förutsättningarna. Badkaret behöver då också tas bort för att göra plats för det.

  ALLMÄNA UTRYMMEN
  I källaren finns cykelförråd, eget förråd och eget mindre matförråd. Bred trappuppgång utan hiss. Gemensam tvättstuga och miljöstuga finns i separata byggnader. Matavfall och sopor slängs i nedkast på gatan.

  OMRÅDET
  5 minuter med promenad till tunnelbanan (T Kärrtorp) som tar en till Skanstull på 8 minuter. Det går också ta cykeln på 15–20 minuter. Lägenheten ligger bara 50 m från Nackareservatet, med 20 minuters promenad till mysiga Söderbysjön med både klippor, strandbad och vacker natur. I Kärrtorps Centrum (som just nu håller på att rustas upp) finns ett mysigt bageri, en Deli, Biograf Reflexen, Turteatern, en second hand-butik, cykelbutik och två mataffärer, apotek, veterinär, bank mm. Med 10–15 minuter promenad kommer man också till Bagarmossen C med fler restauranger, caféer och butiker. 5 minuter promenad till Kärrtorps IP, 10 minuter till Nytorpsgärde, ett stort fint fält, perfekt för att ha picknick/spela kubb eller att springa eller använda utegymmet som finns där.  Vi älskar att bo här men söker en större lägenhet. Det är viktigt med mycket ljusinsläpp och nära till både tunnelbana och natur. Vi är inte intresserade av BRF eller där ombildning är på tapeten.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Svenska Bostäder

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 3 rum / 65 m2
 • Max hyra 11 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Farsta, Älvsjö, Hägersten, östra, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Hägersten, västra, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Bromma, södra/östra

Alternativt önskemål

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2,5 rum / 60 m2
 • Max hyra 10 000 kr
 • Krav Balkong
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Hägersten, östra

Antal annonsbesökare: 3 491
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Olskroken, Göteborg
3454 kr/mån
1 rum, 40 m², 3 tr
Majorna, Göteborg
7500 kr/mån
3 rum, 80 m², 1 tr
Helsingborg
3450 kr/mån
1 rum, 28 m², 4 tr
Lidingö
11000 kr/mån
4 rum, 93 m², 3 tr
Vill du synas här?