Nordantill, Norrköping

Bredgatan 16

1 mot 1

2 rum ∙ 67 kvm ∙ Vån 3

7 173 kr/mån

Annonsnummer: 791763

Hiss
Öppen spis/kakelugn
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Hyresbostäder Norrköping

Centralt belägen i Norrköping med det perfekta läget. Linköpings Universitet Campus Norrköping ligger bokstavligen en minuts promenad bort, bra förbindelser med kollektivtrafik finns, det tar tio minuter att promenera ner till resecentrum, likaså tar det tio minuter för att komma till stan och alla butiker. Restauranger och barer finns det ett flertal av inom en 500 meters radie. Kungsgatan med flera livsmedelsbutiker, restauranger, pizzerior m.m. ligger 100 meter bort. Trots det centrala läget upplevs området som väldigt lugnt.

Lägenheten är en hörnlägenhet med två rum och kök på 67 kvm. Hyresvärden är Norrköpings största och det är enkelt att addera tillval som tvättmaskin i lägenheten, ny spis etc. om man nu skulle vilja det. Huset är byggt på 20-talet och har tidstypiska fönster och lite högre takhöjd än standard. I och med att det är en hörnlägenhet upplevs lägenheten som väldigt ljus och fräsch. I vardagsrummet finns det en öppen spis men dock är den icke eldningsbar. Lägenheten har även både badkar, diskmaskin och dessutom stort kylskåp + frys.

Lägenheten ligger på tredje våningen men hiss finns i fastigheten. Tvättstuga finns i källaren och det brukar aldrig vara några problem med att få en ledig tid, även med kort varsel. I källaren finns också ett källarförråd.

Jag söker en tvåa eller en större etta (helst minst 40kvm) hyfsat centralt i Stockholm. Helst med balkong (men det är inget krav). Alt. söker jag en trea i Göteborg till mig och en kompis.

Obs att jag inte är helt hundra på att jag vill flytta än utan det beror lite på min nuvarande situation och om rätt lägenhet dyker upp. Vill du byta nu direkt är det inte aktuellt för min del.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Kommuner
Stockholm kommun, Stockholms län
I området
Restauranger
Knäppingen Spiseri & Bryggeri
Västgötegatan 19
Restaurang Garvaren
Garvaregatan 6
Skolor och barnomsorg
Kastanjegårdens förskola
Sandgatan 17
Mariagårdens förskola
Vattengatan 7
Affärer
ICA Nära Strömmen
Kungsgatan 41
Norins Ost & Delikatesse
Skolgatan 1
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis