Möllevången, Malmö

Simrishamnsgatan 14

 • Hyra 9 632 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 95 m2
 • Våning 5 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 804521
 • Faciliteter Hiss, Badkar
 • Beskrivning

  Välkommen till denna underbara vindsvåningen på 95kvm i hjärtat av Malmö!

  LÄGENHETEN
  Den ligger i söderläge vilket ger den ett härligt ljus hela dagen tack vare dom unika dubbla fönstren (växterna älskar det). Tittar man ut genom fönstret ser man Möllevångstorget och fin solnedgång. Den är verkligen STOR, eftersom det "bara" är en trea, men den känns ändå mysig och charmig. Fräscht och välutrustat kök och helkaklat badrum med badkar och golvvärme. Tvättstuga finns i källaren och det är lätt att få tid. Den känns väldigt luftig och rymlig, vi har bott två här och det har varit väldigt lyxigt. Före oss bodde en familj med två barn och de bodde här länge och trivdes jättebra. Det är tre lägenheter per våning och grannarna här högst upp är supertrevliga, även de under oss (resten har jag inte så bra koll på). Gott om förvaring både i lägenheten och i det stora källarförrådet som ingår, stor rymlig hiss finns vilket är sällsynt i Malmö. Snabbt fiberinternet via Telenor och miljömärkt el genom EON. Betalas separat. Kabel-TV avgift tillkommer också på 130kr/månad. Dubbel Dubbel (fantastisk asiatisk restaurang) ligger på bottenplan och man har 10% grannrabatt. Heimstaden är en otroligt professionell hyresvärd som tar tag i saker och är att lita på.

  OMRÅDET
  Den ligger superbra på Möllan, nära till restauranger, liv och puls men är ändå lugn eftersom den är på femte våningen. Man störs inte av ljud och Möllan blir (på gott och ont) gentrifierat vilket gör att det varje år blir fräschare och finare runtomkring. Standarden på området höjs konstant. Gator görs om till gågator, bilarna försvinner och träd planteras. Lägenheten ligger 5 minuters gångavstånd till Triangeln Station, Folkets Park, och en stor ICA med otroligt vegetariskt och ekologiskt sortiment. På torget kan man köpa frukt och grönt på morgonen och helger. Finns gott om parkering i närheten. Dubbel Dubbel, Opopopa, Soi 29, Casual Burgers, Kaffebaren, Farina, 400 grader är några utav dom bästa restaurangerna och cafén som finns i området och de ligger alla inom någon minuts gångavstånd. Flertal gym finns och även vårdcentral, barnpark, tandläkare, Södervärns busstation etc. Bodde i Davidshall innan jag flyttade hit och var lite skeptisk till Möllan först men när man väl bor här vill man inte lämna. Väldigt familjär och genuin känsla.

  OM MIG
  Jag är skådespelare och har studerat på Teaterhögskolan här. Trivs jättebra men partner samt jobb "tvingar" mig till Stockholm, varför jag söker att byta lägenheten. Skulle helst se att bytet sker under sommaren 2021 men är flexibel, viktigast för mig är att hitta något långsiktigt som jag tycker om, har ingen bråttom.

  SÖKES
  Söker en fin tvåa eller trea i centrala Stockholm mellan 40-100kvm. Helst på Söder men allt inom tullarna är av intresse. Första steget blir en digital visning via videosamtal och om båda parterna är fortsatt intresserade ordnar vi fysisk visning.

  Tveka inte att kontakta mig om du undrar något.

  Allt gott,

  Victor Iván

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 30 m2
 • Max hyra 15 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Hägersten, östra, Hägersten, västra, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Bromma, södra/östra, Solna, innerstad/södra, Lidingö

Alternativt önskemål

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 50 m2
 • Max hyra 10 000 kr
 • Krav Hiss, Balkong
 • Övriga preferenser Badkar, Öppen spis/kakelugn, Bildad BRF
 • Områden
  Skåne (Malmö)

  Malmö, innerstad, Malmö, östra, Malmö, innerstad/södra/västra, Malmö, västra, Höllviken

Antal annonsbesökare: 1 195
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Södermalm, Stockholm
5110 kr/mån
1 rum, 26 m², BV
Trångsund
11000 kr/mån
3 rum, 75 m², 7 tr
Skärholmen
10099 kr/mån
3,5 rum, 92 m², 2 tr
Skärholmen
11107 kr/mån
4 rum, 93 m², 3 tr
Vill du synas här?