Bromma

Slaggvägen 6

 • Hyra 6 834 kr/mån
 • Storlek 1 rum / 42 m2
 • Våning 1 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 805827
 • Faciliteter Hiss
 • Beskrivning

  Inbäddat i lummig grönska, intill Bällstaviken med utsikt mot vattnet, ligger denna nyrenoverade pärla. Lägenheten ligger i ett charmigt smalhus men lägenheten, som tidigare var verksamhetslokal, färdigställdes 2016. Jag är den första som har bott i lägenheten och standarden är prima.

  Lägenheten består av 42 yteffektiva kvadratmeter där ytorna är sammanbundna i en öppen planlösning. Tre fönster vetter mot vattnet och lägenheten är enkel att dela in med t ex en hylla i mitten (se bild). Min lägenhet ligger en halv trappa ner från gatan men eftersom huset ligger i soutterräng ligger lägenheten en våning upp mot vattnet. Det finns alltså en lägenhet under.

  KÖK
  Köket är, som resten av lägenheten, nytt och fräscht. Spisen har induktionshäll och köket är inrett med gedigna materialval. Det finns gott om plats för köksbord och det går att kika ut över vattnet medan maten lagas och intas.

  BADRUM
  Det generöst tilltagna badrummet är helkaklat med vita väggar och grått golv. Duschen är avdelad med en smakfull glasskärm och det är förberett för tvättmaskin som det finns utrymme för. Golvvärme värmer upp badrummet och handdukstorken gör att det går snabbt att torka blöta kläder och handdukar.

  SOVRUM
  Lägenheten har en sovalkov där jag har haft en 1,20-säng. Då ryms både sängbord och klädförvaring. Utrymmet medger en 1,60-säng för den som så önskar. Här sover du mycket lugnt och skönt och eftersom det inte finns några grannar mellan lägenheten och vattnet behövs det inte dras för några gardiner. Det är också bra isolerat, så grannarna hör du inte heller.

  OMGIVNING
  Området är en oupptäckt pärla med fina rekreationsmiljöer runt knuten. Johannesfred är en del av Ulvsunda i Bromma och ligger undangömt och lugnt på en udde som sträcker sig mot Bällstaviken och Ulvsundasjön. Här är det cykelavstånd in till city och Tvärbanans station Johannesfred ligger två minuters färd från Alviks tunnelbanestation. Mycket bra förbindelser även med buss, från Voltavägens busshållplats. Det är också mycket nära till både Sundbyberg (4 minuter med tvärbanan) och Solna som ligger på andra sidan vattnet.

  I Johannesfred finns skola och förskola och en lokal pub/pizzeria med mycket trevlig personal. En lokal cykelreparatör finns i området. Fastighetsbolaget Husab, som äger lägenheten, sitter i huset intill och är lätta att få tag på om det skulle vara några frågor. I området finns det båtplatser alldeles nedanför huset och för ett par somrar sedan byggdes en badbrygga i nära anknytning till den. Där kan du ta ett kvällsdopp och se ut över Kungsholmens skyline.

  Det är ett fantastiskt område och lägenheten är prima!

  Har du frågor är du hjärtligt välkommen att höra av dig!

  Allt gott, hälsar Karolina

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Husab

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 10 m2
 • Max hyra 4 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Johanneshov / Enskededalen, Saltsjö / Nacka / Hammarby

Antal annonsbesökare: 2 000
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Fålhagen, Uppsala
6964 kr/mån
2 rum, 70 m², 4 tr
Bålsta
6873 kr/mån
2 rum, 62 m², 1 tr
Vasastaden, Göteborg
7140 kr/mån
2 rum, 55 m², 3 tr
Bromma
5499 kr/mån
2 rum, 40 m², BV
Vill du synas här?