Sundbyberg

Hamngatan 19B

 • Hyra 11 952 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 69 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 806577
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  Vi måste tyvärr lämna vår fina 2:a intill Bällstaviken i populära Sundbyberg då familjen växer.

  Vi har en ljus och luftig hörnlägenhet med en takhöjd på 265 cm och öppen planlösning. Lägenheten har genomgående stora fönster med mycket ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över vattnet. Balkongen är på 12 m² med sol från lunchtid till solnedgång där vi har spenderat många härliga sommarkvällar. Ingen insyn som stör då det är väldigt långt till närmsta fastighet. Ett stort badrum med plats för tvättmaskin och tumlare. Köket har många köksskåp varav ett med glasluckor, ett städskåp samt plats för diskmaskin.
  Hallen har fyra höga garderober så det finns gott om förvaring i lägenheten samt ett förråd i källaren. Barnvagn får plats i hallen om önskas.

  Fastigheten är byggd 2014 och ligger vackert intill Bällstaån med stora öppna ytor nedanför och ett härligt promenadstråk bredvid som går längs med vattnet hela vägen in till stan. I huset finns soprum med källsortering, cykelrum och stor tvättstuga.
  Hissen är stor och rymmer enkelt barnvagn.
  På bottenplan ut mot vattnet ligger en mycket trevlig restaurang som har öppet både för lunch och middag. Ut mot gatan finns även Sundbybergs trevligaste skräddare som både hjälper till med sömnad och kem.

  Det är väldigt bra kommunikation med både tunnelbana, pendeltåg (8 minuter in till city), bussar och tvärbana inom gångavstånd. Fjärrtåg går från centum och Flygbussarna går en 5 minuters promenad från fastigheten.
  Precis nedanför lägenheten finns en stor park med utegym och flera lekparker. Promenerar du längs med vattnet in mot stan stöter du på både badplatser och mysiga fik. Det finns både förskolor och skolor i närområdet.
  Matbutiker så som ICA och Willys ligger närmst fastigheten, men även Copp och Hemköp finns inom promenadavstånd. Det finns ett stort utbud av restauranger, gym, butiker och servicebutiker i Sundbyberg och det är en väldigt mysig känsla av ”en liten stad”.
  Det är promenadavstånd till Bromma Blocks köpcenter där det flesta shoppingmöjligheter finns.

  Läs mer om området och fastigheten:
  http://wahlinfastigheter.se/fastigheter/vara-fastigheter/hamngatan-19-a-b-3/

  Vi önskar byta till en större lägenhet, minst en 3:a, så att vår lillkille ska kunna få ett eget rum.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Wåhlin Fastigheter

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 3 rum / 60 m2
 • Max hyra 15 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Bromma, norra/västra, Hägersten, västra, Hägersten, östra, Kungsholmen / Essingeöarna, Norrmalm / Gamla Stan, Solna, innerstad/norra/östra, Sundbyberg, innerstad, Södermalm, centrala, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, östra, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis