Bagarmossen

Emågatan 112

 • Hyra 11 500 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 71 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 816452
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  Lägenheten:
  Kök/vardagsrum:
  Lägenheten har stora fönster och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör att den upplevs väldigt luftig. Modernt kök där vi har installerat diskmaskin i köket. Utanför köksfönstret finns en stor lönn som skyddar från insyn från grannhuset, och som bidrar till fantastisk utsikt under hösten.

  Balkong/uteplats:
  Lägenheten har en stor balkong i söderläge med gott om plats för matplats eller loungemöbler och sol hela dagen, tillgång till balkong från båda sovrummen. Eftersom att balkongen är väldigt vindskyddad går den att nyttja redan från februari/mars vid fint väder (se frukostbild som är tagen 23 februari).

  Badrum:
  Badrummet är stort och fräscht med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Badkar får plats om man vill installera det.

  Sovrummen:
  Det stora sovrummet har tre garderober och plats för dubbelsäng, det mindre sovrummet har två garderober.

  Förråd:
  Till varje lägenhet hör ett förråd som är beläget på vinden och nås via hiss.

  Gård:
  Gården har gemensamma uteplatser för t ex grillning, en lekplats för de minsta samt cykelparkering under tak. Ett källsorteringshus ramar in gården mot väster. Här blommar även en vacker magnolia under våren.

  Parkering:
  Med hissen tar du dig även till källarplanet där det finns garage med 23 bilplatser och cykelförråd, som administreras och bevakas av Q-park.

  Övrigt:
  Huset ligger med bra avstånd från omgivande hus, som tillsammans med omgivande träd gör att det är väldigt lite insyn. Huset är byggt 2015. Det är ett så kallat egenvärmehus med miljötänk. Det finns ett stort och bra återvinningshus som hör till fastigheten, och stor cykelparkering (inom låst galler) i garaget. Man betalar separat för värme och vatten utifrån sin egen förbrukning. Vår totala kostnad för lägenheten per månad har därför varierat under årstiderna, men brukar landa på ca 11.700 kr.

  Bagarmossen, Stockholm
  En idyll i södra Stockholm – det är Bagarmossen. Här bor du nära både innerstad och natur. I området finns många skolor och förskolor vilket gör att Bagarmossen är mycket omtyckt av bland annat barnfamiljer. Det finns bra kollektivtrafik till och från Bagarmossen. Tunnelbanans gröna linje tar dig till city på 15 minuter, och buss 161 tar dig till Gröndal via söderort.

  Natur och fritid
  Alldeles utanför knuten finns Nackareservatet där du har gott om rekreationsmöjligheter både sommar och vinter. Badsjöar som Söderbysjön, Källtorpssjön och Dammtorpssjön, golfbana, vackra promenadvägar och joggingspår lockar också. Att få bo så nära centrala Stockholm men ändå vara omgiven av grönska i ett idylliskt område är en lyx. Här har du nära till allting, vilket gjort att Bagarmossen idag mer än någonsin är ett levande och eftertraktat område. Här vill man bo från första stund.

  Förskolor och skolor
  Tre grundskolor finns i området: Bagarmossens skola, Bergholmsskolan och Brotorpsskolan samt ett antal förskolor och parklek.

  Affärer, restauranger och service
  Ett stenkast från kvarteret, i Bagarmossens centrum, finns för övrigt allt man behöver; matbutiker, blomsterhandel, apotek, spelbutik, bibliotek och frisör samt några restauranger och caféer.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Byggvesta
 • Bredband COMHEM

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 32 m2
 • Max hyra 9 800 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Johanneshov / Enskededalen

Antal annonsbesökare: 4 655
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Emilstorp, Malmö
4854 kr/mån
2 rum, 40 m², 5 tr
Hisings backa
10000 kr/mån
2 rum, 62 m², 3 tr
Västerås
7003 kr/mån
2 rum, 55 m², 2 tr
Kungsholmen, Stockholm
3538 kr/mån
1 rum, 35 m², 3 tr
Vill du synas här?