Kungsladugård, Göteborg

Slottsskogsgatan 48 C

 • Hyra 5 404 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 44 m2
 • Våning 1 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 820593
 • Faciliteter Badkar
 • Beskrivning

  Hej!

  Lägenheten är belägen i stadsdelen Majorna som är precis intill centrala Göteborg. Det tar ca 5 min med bil in till stadskärnan och ca 15 min med kollektivtrafiken. Med en 5 min promenad når man fram till havet vid Röda Sten som besöks av allt slags folk från hela Göreborg. I sköna Majorna är alla välkomna och det fina med detta området är att alla har sin egen stil och många är väldigt sociala. Precis utanför lägenheten finns en praktisk 7 11 butik ca 40 meter bort i ett torg som också har pizzeria, sushi, thaimat, skobutik, skomakare, fotobutik, blomsterbutik, postombud, cykelförsäljare och cafén/restauranger av olika typer. Vi har själva uppskattat bekvämligheten enormt med denna service så nära. Allt inom en radie på ca 1-2 minuters promenad utanför lgh. Ca 3-4 min bort finns även en plaskispool för barn. Hållplatsen heter Mariaplan och finns även den 1 min utanför Lgh med spårvagn 3 och 11 som åker in till stan på ca 12-15 min. I motsats riktning till havet finner man istället den väl uppskattade parken "Slottsskogen" ca 5 min bort. Under vintern promenerar många där eller springer men under sommaren sker en hel del aktiviteter såsom "Way out west", utomhusfester eller familjeaktiviteter i form av pick-nick, minigolf eller dylikt. Eftersom parken är så stor finns det något roligt eller avkopplande för alla. Parken erbjuder även kontakt med tama bonddjur och har även dammar med sälar och stora vackra fåglar.

  Lägenheten är på 44 kvm men har en smart planlösning med vardagsrum och sovrum längst ifrån varandra så den som vill sova kan vila i lugn och frid. Lägenheten renoverades helt 2015 och eftersom vi bott på andra platser stora delar sen dess har den bevarats i fint och fräscht skick. Det finns tyvärr ingen balkong. På framsidan av huset är lgh på våning 1 och på baksidan bottenvåning eftersom huset ligger på en liten kulle som är ca 5 min hög. Det finns 2 tvättstugor tillgängliga med tider så gott som dagligen och lägenheten har också ett eget källarförråd. Boendeparkering ca 10 meter utanför huset. Bakom huset finns en liten mysig lekplats för små barn. Det stora badrummet är fräscht på hög nivå och nästintill helt kaklat förutom taket och på golvet finns det en blå heltäckningsmatta. Det finns gott om plats för tvättmaskin och torktumlare. I badrummet finns även handdukstork och eluttag, badkar kan läggas in vid önskemål till hyresvärd utan bekymmer.

  För fler frågor är ni välkomna att höra av er här eller på telefon/sms.

  Med vänliga hälsningar,

  0737813912

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Familjebostäder i Göteborg
 • Bredband Banhof

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 50 m2
 • Max hyra 11 000 kr
 • Krav Ej nedre botten
 • Områden
  Stockholm

  Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Solna, innerstad/norra/östra, Bromma, södra/östra, Solna, norra, Solna, innerstad/södra, Sundbyberg, innerstad

Antal annonsbesökare: 450
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Heden, Göteborg
13442 kr/mån
4 rum, 132 m², 5 tr
Länsmansgården, Göteborg
5700 kr/mån
1 rum, 48 m², BV
Spånga
9000 kr/mån
4 rum, 99 m², 5 tr
Kungsholmen, Stockholm
7618 kr/mån
2,5 rum, 67 m², 2 tr
Vill du synas här?