Kålltorp, Göteborg

Ahrenbergsgatan 5B

 • Hyra 10 500 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 55 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 829610
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  I det helt nybyggda området Munkebäcks Hage ligger den här välplanerade och ljusa lägenheten med stor balkong i härligt solläge.
  Lägenheten är helt nybyggd(2019) och vi är de första som bor här. Alla väggar är målade vita och golven är parkett. Lägenheten består av ett kombinerat kök/vardagsrum där det får plats matsalsbord och en stor soffgrupp. I köket har vi satt en inbyggd mikro och fullstor diskmaskin som kan köpas med vid byte. I hallen finns ett förråd 2x2 meter med hyllplan golv till tak för optimal förvaring. I badrummet finns förutom vita kaklade väggar och grått kaklat golv även en handdukstork och en kombinerad tvätt-/tork-maskin samt ett stort linneskåp. I sovrummet finns två garderober och ett städskåp. Från sovrummet kommer man även ut på den stora balkongen som i dagsläget innehåller en loungegrupp, elgrill och "partycooler" för kall dryck i sommarvärmen.

  Det är en genomgående ljus, fräsch och välplanerad som vi trivs kanon i men då vi ska flytta isär krävs det tyvärr att vi byter bort lägenheten.

  I källarplan finns parkeringshus med gott om parkeringsplatser där vi i dagsläget har 2 platser, en för bil och en för mc. Så parkering i samma hus med videoövervakning och smart passagesystem går att hyra för 1300:-/mån. Låsta cykelförråd finns det även gott om i garaget under huset.

  Området är helt nybyggt och spårvagnen som tar dig till centrala Göteborg på 15 minuter ligger 2 min promenad bort. 2 min åt andra hållet går svart express till centralstationen på 7 minuter och från hållplatsen Sävenäs går pendeltåget till centralstationen på 2 minuter. Inom en snabb promenad finns Ica, Circle K, systembolaget och allt annat du behöver. I huset är det inte det minsta lyhört och området är väldigt lugnt och stillsamt med många barnfamiljer.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 50 m2
 • Max hyra 9 000 kr
 • Områden
  Västra Götaland (Göteborg)

  Nordstaden / Vasastaden / Johanneberg, Örgryte / Johanneberg / Lorensberg, Linnéstaden / Guldheden / Masthugget, Majorna / Högsbo / Linnéstaden, Gamlestaden / Kortedala / Bergsjön, Stampen / Olskroken / Kålltorp / Härlanda, Mölndal

Antal annonsbesökare: 482
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Alingsås
3365 kr/mån
1 rum, 37 m², 2 tr
Kungsbacka
10900 kr/mån
3 rum, 72 m², 4 tr
Handen
6818 kr/mån
1 rum, 26 m², 2 tr
Rönninge
7800 kr/mån
2 rum, 60 m², 2 tr
Vill du synas här?