Mölndal

Störtfjällsgatan 18

 • Hyra 5 373 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 51 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 829694
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss, Badkar
 • Beskrivning

  Lagom stor hall med två förvaringsskåp i varav ett är städskåp. Badrum med badkar, badrumsskåp, hylla och toalett med helt okej utrymme att röra sig på. Förberett för tvättmaskin och tvättstugor finns i grannhuset med gott om tider för bokning. Sovrum målat i en duvblå sval ton, fönster, element och TV uttag och ingång till en kombinerad klädkammare och förråd med gott om utrymme och breda hyllplan på väggarna. Öppet och ljust vardagsrum med stora fönster och in/utgång till en stor balkong som under sommaren badar i solsken nästan under hela dagen. Vardagsrum har ett "trägolv" och ljusgråa väggar i en neutral och behaglig ton. Köket har en öppen planlösning utan väggar mot vardagsrummet vilket gör att lägenheten känns extra luftig och ljus. Spis, kyl och frys och gott om förvaringsskåp för den med mycket utrustning. Köket kan behöva uppdateras då viss slitage pga. ålder finns.

  Området är lugnt, ligger nära Kvarnbyskolan och max 10 min promenad från både Kvarnbyfallen, tåg-buss-spårvagnshållplatsen och någon minut till så är du vid Mölndals C och gallerian. Det finns en sjö med två olika barnvänliga badplatser på gångavstånd och du kan även ta en buss dit om du föredrar dit. Är du hurtig är det även gång/cykel/löpavstånd till både Gunnebo Slott och Kikås med många fina slingor att motionera i. Det går såklart även buss dit och du tar dig enkelt dit med bil.
  Enda nackdelen med lägenheten är att det saknas förråd då det är en såkallad kombinerad klädkammare med förråd men det går att ställa sig i kö till extra utrymma. Jag har klarat mig utan extra förråd även om det såklart hade varit önskvärt. Jag trivs väldigt bra i området och letar endast annat boende då jag väntar tillökning i december 2020 och vill flytta närmare både min mamma och pappan till barnet och de två syskon som finns till bebisen.

  Jag saknar själv bil så jag kan inte svara på parkering men det finns boendeparkering några hus bort samt cykelrum i grannhuset och barnvagnsrum på bottenvåningen.

  Jag är öppen för triangelbyte men har ett fåtal områden jag är intresserad av att flytta till då jag har en särskild anledning till varför jag vill flytta :-)

  Önskade områden är Sävedalen, Sävenäs, Björkekärr med omnejd

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 50 m2
 • Max hyra 8 000 kr
 • Krav Balkong
 • Områden
  Västra Götaland (Göteborg)

  Partille, Stampen / Olskroken / Kålltorp / Härlanda

Antal annonsbesökare: 870
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Gunnesbo, Lund
12750 kr/mån
5 rum, 112 m², 2 tr
Enskede
7855 kr/mån
1 rum, 41 m², 2 tr
Bagarmossen
6700 kr/mån
2 rum, 60 m², 1 tr
Luthagen, Uppsala
9560 kr/mån
3 rum, 77 m², BV
Vill du synas här?