Växla bostäder
Kungsholmen, Stockholm
Sankt Eriksgatan 7
Hjorthagen, Stockholm
Nimrodsgatan 14

Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 7

2 mot 1

3.5 rum ∙ 101 kvm ∙ Vån 3

11 999 kr/mån

Annonsnummer: 845370

Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd privat hyresvärd

Nu är vi tillbaka efter lång väntan hos Hyresnämnden där en av parterna i ett byte fick nej och på det en ny inlämning med nytt byte som sprack det med, men inte på grund av oss!
Nya tag alltså…

Här finns en luftig pärla från 20-talet med vackra golv, stor charm och djupa spröjsade originalfönster belägen ett hus från Rålis och Norr Mälarstrand.
Hörnläge med fönster i två väderstreck i vardagsrum där vi ser längs hela Pontonjärgatan, uppför Sankt Eriksgatan samt om vi lutar oss ut även lite sjöglimt :)
Rummen är kvadratmässigt relativt jämna; hallen är stor och rymmer kontor med gott om plats. Vi har uppgivit det som halvt rum men notera att det inte passar som sovrum.
Köket som är modell mindre och aningen daterat (men ej ofräscht), har bra förvaring, är funktionellt och har plats för 5-6 personer. Ingen egen balkong men det finns flera i trapphuset som står tomma och väntar på omsorg. Stor gård som just nu är igång att piffas till med hjälp av grannarna. I huset bor det många kreativa själar och det är en ovanligt fin sammanhållning, önskar att vi kunde ta med oss allihopa den dagen vi hittar byte!

Värden är privat och gör bara det nödvändigaste i underhåll så här kan man inte förvänta sig lyx i överflöd men förvaltaren är trevlig, snabb och hjälpsam och vi har själva rustat de flesta ytskikten så det är bara att flytta in. Vår lägenhet är snäll med en väldigt trevlig och social planlösning. Alla som kommer hit gillar den verkligen och vore det inte för att vi behöver fler sovrum hade vi ALDRIG försökt oss på ett byte.

Just nedre Kungsholmen är verkligen en ynnest att få bo på, närheten till ”allt”, men samtidigt en stilla ro i just vårat kvarter. Vill man uträtta ärenden men undvika larmet vid Fridhemsplan finns fina Kungsholmstorg några kvarter bort och möjlighet till bra skolor, träning, mat och shopping finns det massor av.

Här nere vid tar vi morgondopp varje dag och hälsar på stammisarna som släntrar ner i badrockar -det är livsnjut i 180.
Vi vill helst stanna kvar i området och har inte bråttom, men söker fler rum pga ändrade förhållanden. Vi kan dock tänka oss allt innanför tullarna eg, samt utanför om det är något alldeles extra.
Endast 30-tal och äldre och inte sönderrenoverade objekt.

Jag är en fena på att pussla ihop kedjor utanför sajtens kapacitet och byter ofta, är van att nätverka här så tveka inte att komma med förslag. Är ni själva sugna på vår men inte har hållbara kedjor är ni välkomna att höra av er, jag har flera knep på hur ni kan gå tillväga för att maxa chanserna!

Obs, är ni ubåtar och kryssar ja utan att svara går ni bort rätt snabbt. Även om vi inte har bråttom är vi seriösa och vill inte slösa varken vår eller andras tid.
Välkomna att höra av er,

Lotta

Hyra 2022: 12.500kr


Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Café Corniche
Norr Mälarstrand 76
Grill 77
Hantverkargatan 77
Skolor och barnomsorg
Sputnik Förskola
Kronobergsgatan 1
Parkleken Kronobergsparken
Kronobergsgatan 2
Affärer
ICA Nära
Hantverkargatan 73
Jfc Norden (sweden) AB
Norr Mälarstrand 100
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Bytt
1x
Svarar vanligtvis inom 11 timmar

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis