Kungsholmen, Stockholm

Atterbomsvägen 26

 • Hyra 9 000 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 70 m2
 • Våning 4 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 849705
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss, Badkar
 • Beskrivning

  Hej,
  Vi har 2 fina lägenheter på Kungsholmen, en 2a (möjlig mini 3a) + 1a och söker 3a, 4a eller större. Vi vill bara ha kontakt med seriösa bytare, vi byter gärna omgående när rätt byte dyker upp. Nedan är info om 2:an på Atterbomsvägen 26, för att se bilder och info om 1:an på Lilla Essingen klicka på rubriken ovanför bilden.

  2 ROK - 69kvm - ATTERBOMSVÄGEN 26
  Fantastisk funkislägenhet på 69 kvm fördelat på två stora rum. Möjlighet att gränsa av så det blir likt en 2,5a om man önskar (ursprungsplanering var med pigkammare i köket). Lägenheten är på 4e våningen och har balkong i söderläge, fin utsikt och sol hela dagen. Läget är super fint, ett stenkast från badklipporna, fina grönområden och väldigt bra kommunikationer, närmsta busshållplats är Wivalliusgatan (buss 1) och närmsta T-bana Thorildsplan. Lägenheten har ingen insyn från vardagsrum och sovrum. Fantastiska grannar!

  Lägenhetens planering:
  Hallen är långsmal och leder in till vardagsrum och serveringsgång. Du möts av ljuset från de stora vardagsrumsföinstren direkt när du kommer in i hallen vilket skapar en luftig och öppen känsla, hallen blir på så vis inte den där klaustrofobiska känslan som det kan vara i vissa lägenheter. Vardagsrummet leder dels ut till balkongen samt in i sovrummet som ligger i lägenhetens bortre del med hörnfönster. Via sovrummet kommer du in i badrummet (utan toalett) Här har vi idag både badkar och en tvättmaskin utan att det blir trångt. Badrummet leder även in till köket som i sin tur når serveringsgången och hallen. Tack vare badrummets två ingångar blir alltså lägenheten genomgående. I köket finns två stora fönster mot den lilla gröna gården och grannhuset, här finns det ett utrymme på 2x2 meter med plats för matbord. Ytan på 2x2 meter har ett eget fönster och kan om man vill bli ett litet rum.

  Ps. Essingeleden stör ej.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 3 rum / 80 m2
 • Max hyra 12 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Bromma, södra/östra

Antal annonsbesökare: 539
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Mölndal
12247 kr/mån
3 rum, 83 m², 5 tr
Högsbo, Göteborg
9000 kr/mån
3 rum, 73 m², 7 tr
Järfälla
5424 kr/mån
2 rum, 54 m², BV
Handen
6818 kr/mån
1 rum, 26 m², 2 tr
Vill du synas här?