Norrmalm, Stockholm

Lise meitners gata 2

1 mot 1

2 rum ∙ 60 kvm ∙ Vån 3

14 220 kr/mån

Annonsnummer: 865325

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Familjebostäder i Stockholm

Hyran uppdaterad för 2023. Perfekt planerad, nybyggd (2020) hörnlägenhet i fin kvalitet med alla bekvämligheter och två balkonger i Hagastaden. Värd: Familjebostäder. Utsikt över Norra Stationsgatan med den äldre bebyggelsen och torgen vid den nya restaurangpaviljongen.
Tvätt-torkmaskin i lägenheten, skjutdörrsgarderob i sovrummet samt flera garderober. tvättstuga, cykelkällare, källarförråd, gemensam takterrass, möjlighet till garageplats, bilpool i huset genom Volvo on demand med Premium-nivå för boende i huset!

Från Familjebostäders beskrivning:
I Hagastaden växer en helt ny stadsdel fram central i innerstaden.
OM LÄGENHETERNA
Familjebostäders nyproduktion har hög kvalitet i materialval och inredning. Väggarna är vitmålade och golven av vitpigmenterad askparkett. Förvaringsmöjligheter varierar med lägenhetsstorlek. Större lägenheter har ibland klädkammare och alla lägenheter har garderober, på vissa ställen finns skjutdörrsgarderober. Det finns även förvaringsutrymme i förrådslösningar på annan plats i fastigheten. Alla lägenheter har säkerhetsdörr. Alla bostäder och hus uppfyller självklart bygg- och planlagens krav på tillgänglighet för människor med funktionsnedsättning.
Köken har vit skåpinredning och är utrustade med induktionshäll och inbyggd varmluftsugn. Köksfläkt med integrerad brandsläckare. Kyl och frys finns i alla lägenheter men varierar i storlek beroende på kökets yta. Köket har inbyggd mikro och diskmaskin (bredden varierar beroende på kökets utformning).
Badrummen ha gråsvart klinker på golven och vitt kakel på väggarna. Dusch med glasväggar i frostat glas. Handfat med kommod i vitt och spegelskåp med belysning. Handdukstork i vitt finns på väggen. Badrummen har lägre takhöjd än lägenheten i övrigt. Tvättstuga finns i fastigheten.
All vår nyproduktion har fastighetsnära källsortering för förpackningar och tidningar. Här kan du också lämna grov- och elavfall. De allra flesta nyproduktioner har även matavfallsutsortering.
Våra lägenheter är byggda efter den allra senaste elstandarden. Det betyder att du behöver byta kontakterna på dina taklampor för att dessa ska fungera vid inflyttningen. Tänk på detta om du köper nya taklampor till din lägenhet.
BRANDSÄKERT HEM
Vi bygger våra lägenheter enligt konceptet brandsäkert hem. Det betyder att du har en köksfläkt med släckutrustning som också stänger av spisen vid brand. Brandvarnare som går på el. Brandsläckare och brandfilt är monterat i hallen när du flyttar in.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
First Hotel Norrtull
Sankt Eriksgatan 119, Vasastaden
The Bishops Arms
Sankt Eriksgatan 115, Vasastaden
Skolor och barnomsorg
Hoppetossa Haga
Lise Meitners Gata 6, Vasastaden
Pysslingen Förskolor Röda Berget
Upplandsgatan 102, Vasastaden
Affärer
LiDL
Sankt Eriksgatan 113, Vasastaden
Bröderna Axelssons Fisk
Hudiksvallsgatan 3, Vasastaden
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom en timme

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis