Norrmalm, Stockholm

Mäster Samuelsgatan 34

1 mot 1

4 rum ∙ 107 kvm ∙ Vån 9

15 600 kr/mån

Annonsnummer: 887520

Balkong/terrass
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Citykronan

Detta är ett unikt boende mitt i city, högst upp i fastigheten på Mäster Samuelsgatan 34. Med fönster åt tre väderstreck är detta en underbart ljus och luftig lägenheten. En enorm kungsbalkong (med pergola) samt en privat terass ger härliga, lyxiga uterum med tillgång till sol, himmel och en vidunderlig utsikt över staden.

Beskrivning:
- Med ingång från hallen finns ett stort sovrum med garderober längs ena väggen. En dörr öppnar upp till den privata terassen som rymmer både möblemang och växter. Den elektriska markisen erbjuder skugga under de soligaste dagarna och förlänger sovrummet med en ombonad känsla.
- Gästtoalett och badrum (dusch/bad, TM) nås båda från hallen.
- Hallen leder in till ett rymligt vardagsrum med en öppen planlösning mot matplats och kök samt utgång till balkongen. Här ryms både loungemöbler, matgrupp, parasoller och växter!
- I anslutning till matplatsen finns köket med ett mindre fönster mot terassen, som släpper in solens första strålar på morgonen.
- Ett ytterligare stort sovrum kan nås via vardagsrummet alt. via korridoren. Rummets tre fönster släpper in generöst med ljus och har även utsikt ut mot den längsgående balkongen utanför.
- Från hallen löper en korridor (“förrum” enligt planskiss) vidare till ett lite mindre sovrum. I anslutning till detta finns flera garderober och linneskåp samt ett stort förråd, inrett med Elfa-hyllplan.
- Tvättstuga, cykelrum och postboxar finns på entréplan. Rymlig hiss leder upp till våningsplan och den gemensamma takterassen.

Lägenheten är varm och ombonad och bjuder på en fantastisk utsikt. Vi börjar dagen med frukost och utsikt över Mälarens glittrande vatten och ser båtarna i sakta mak ta sig över fjärden. När det är dags för dagens bestyr kliver vi rakt ut i city, med tunnelbana alldeles nära, butiker och restauranger för allas smaker likaså. Det är nära till grönska och fina promenadstråk, som exempel kan nämnas Skeppsholmen som man tar sig runt på dryga timmen, från dörr till dörr.

Vi trivs väldigt bra, både i fastigheten och i området, så vi har ingen brådska härifrån, men vi önskar oss lite mer utrymme. Vi söker därför en lägenhet i innerstan, minst en 6:a, högt upp i fastigheten, minimum 2 wc/dusch/bad, gärna med balkong och/eller terass. Har du frågor (och ett ev. byte som kan vara av intresse för alla parter) är du välkommen att höra av dig!

(Ev. kan garageplats överlåtas, hör dock ej till fastigheten.)

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
112, Kungsholmen / Essingeöarna
114, Östermalm
115, Östermalm / Gärdet / Djurgården
116, Södermalm, östra
117, Södermalm, västra / Gröndal
118, Södermalm, centrala
132, Saltsjö-Boo
133, Saltsjöbaden
134, Gustavsberg
139, Värmdö
178, Ekerö / Drottningholm
181, Lidingö
185, Vaxholm
I området
Restauranger
Fox In A Box Stockholm Cafe AB
Sveavägen 14
OXEN Restaurang & Festvåning
Malmskillnadsgatan 46
Skolor och barnomsorg
Klara Förskola
Regeringsgatan 79
Klara Förskola
Regeringsgatan 79
Affärer
Orientalisk Import Stockholm AB
Regeringsgatan 44
Paradiset
Regeringsgatan 44
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 4 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis