Gamla Enskede, Enskede

Åsgärdevägen, Etagelägenhet

1 mot 1

3 rum ∙ 100 kvm ∙ Vån 5

12 639 kr/mån

Annonsnummer: 906648

Balkong/terrass
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Svenska Bostäder

OBS! Tacka inte Ja om ni inte är redo för visning!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi älskar denna lägenhet! Planlösningen, läget och våra goa grannar såklart. Däremot växer familjen och vi behöver större och hoppas därför hitta ett boende som passar oss minst lika bra som detta.

När man kliver in i vår etagelägenheten på 5e våningen välkomnas man av en trevlig hall med klinkers. Vidare in på nedervåningen ser man den härliga utsikten åt flera väderstreck genom de stora och många fönster som vätter mot takåsarna i Dalen.

Nedervåningen är ett stort öppet rum med oändliga möjligheter att möblera efter smak och behov. Vid matsalsdelen är utgång till en härlig balkong.

I köket, som är öppet mot vardagsrummet, finns hel kyl och frys, plats för diskmaskin, platsbyggd förlängd bänk med skiva i ek för extra förvaring och där det även finns utrymme för en liten vinkyl.

I badrummet på nedervåningen har vi både klinker och kakel i gråa toner. Det finns utrymme för tvättmaskin och möjlighet till extra skåp/förvaring, och istället för duschkabin finns ett badkar installerat.

När man kommer upp på övervåningen har man en korridor som leder mot övre ingången och till övervåningens toalett, som har klinker och är halvkaklat.
En till korridor går mellan de båda sovrummen, det större rummet med hörnfönster. Båda sovrummen har Walk-in-closet/klädkammare där man kan rymma det mesta.

Lägenheten är en etage 3:a på 99 kvm för att vara exakt men går att göra till en 4:a för den händige (finns andra likadana lägenheter som är omgjorda). Det är genomgående ekparkett genom hela lägenheten som man har möjlighet slipa och lacka innan inflyttning.

Förutom att lägenheten har stora fina ytor som gör att man stortrivs finns flera andra fördelar inom närområdet.
Det finns bla möjlighet att grilla med sällskapsytor precis utanför porten. Stora cykel och barnvagnsrum har vi också i anslutning till huset.
Innergårdarna i Dalen har massor med lekplatser och bilfria ytor perfekt för barn att cykla och leka på. 5 minuters promenad bort finns stora grönområden, fält för oändlig lek/picknick/promenader, utomhusbad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Tunnelbana Blåsut ligger 3 minuter bort, och inom samma radie ligger även restauranger som Thai, sushi, Vietnamesisk, pizza, café och Gastropuben Hybrid!

Denna fastighet är från 2009 så det mesta känns mkt modern och fräscht med stor hiss, garage under huset och fräscha tvättstugor.

Vid intresse eller fler frågor, mejla eller ring!

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
116, Södermalm, östra
118, Södermalm, centrala
120, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad
121, Johanneshov / Enskededalen
122, Enskede
131, Saltsjö / Nacka / Hammarby
Stadsdelar
Södermalm, Stockholm
I området
Restauranger
R.s Gruppen AB
Täppgränd 111
Multi Food Restaurang
Åstorpsringen 36
Skolor och barnomsorg
Kastanjegården
Grusåsgränd 10
Äppelgården förskola
Grusåsgränd 8
Affärer
Handlar'n
Sofielundsvägen 11
Enskedesmat O L Ivs KB
Nynäsvägen 324
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis