Bagaregården, Göteborg

Övre Olskroksgatan 15

1 mot 1

2 rum ∙ 70 kvm ∙ Vån 1

8 000 kr/mån

Annonsnummer: 910788

Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd privat hyresvärd

OBS! Vi är seriösa med att byta och är aktiva på denna sidan. Klicka endast i ja om du kan tänka dig svara på meddelanden och gå på visning. Vi är även öppna för förslag på kreativa byteslösningar ex fyr-partsbyte. Vi är måna om att alla parter ska bli nöjda!

Nu lite info om vår pärla!
Det är en underbar och storleksgenerös tvåa på hela 68 kvm på en lugn gata i Bagaregården. Huset är byggt 1933 och många originaldetaljer finns kvar såsom breda fönsterbrädor i marmor som skapar extra förvaringsutrymme, takrosetter och en takhöjd på ca 2,80. Även ommålade originaldörrar i alla rum.

Totalrenoverades när vi flyttade in i feb 2020. Golvet slipades, alla väggar målades och köket byttes helt och hållet. Vi är alltså de första att bo med nya vitvaror och induktionshäll. Köket har en fullstor diskmaskin som ingår i lägenheten. Utöver det har köket många skåp och lådor, ett stort skafferi samt ett städskåp.

Badrummet är fräscht. Badkar och förberett för tvättmaskin om man vill. Stor tvättstuga i huset och lätt att få tider. Hyresvärden har erbjudit att renovera upp badrummet med kakel m.m mot en hyreshöjning.

Själva hjärtat i lägenheten är det stora vardagsrummet som är såpass stort att man lätt kan dela av så det blir en trea. Det är verkligen ett unikt rum som går att möblera på olika sätt beroende på vad som passar ens behov.

Sovrummet är rymligt och har en garderobsvägg med gott om förvaring. För referens så har vi en 180 säng och två byråer utöver garderoberna. Högt i tak.

I övrigt är det en superbra fastighetsskötare som kommit inom loppet av en dag om något strulat. Trevliga grannar och gemensamma balkonger och uteplatser, som vi utnyttjat på sommaren ( se bild för en riktig pangkväll på balkongen) och som man alltid suttit ensam på! Området är lugnt, precis vid en park med underbar utsikt över hela Göteborg. Där finns även fotbollsplan och bänkar för grillning. Vi bor granne med Ånässkolan och det är härligt att öppna fönstret och höra barnen leka = bra barnfamiljsområde. Vi bor alltså med krypavstånd till Redbergsplatsen med alla sina caféer och små butiker. Och Olskrokstorget med fiskhandlare, ostbutik, kötthandel, välsorterad ICA butik och Systembolag. Även apotek, vårdcentral, gym, och tandläkare. Spårvagn och buss går dygnet runt.

Sökes: En större tvåa ( kvadratmässigt) eller en trea som är i ungefär samma standard som vår nuvarande lägenhet. Gärna diskmaskin eller förberett för det. Balkong eller uteplats är ett önskemål men inget krav.

Hör av er vid frågor eller funderingar.

Allt gott!

Boyta: 68kvm
Exakt hyra: 8 458 kr/månad (2022)

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
411, Nordstaden / Vasastaden / Johanneberg
412, Örgryte / Johanneberg
413, Linnéstaden / Annedal / Guldheden / Masthugge
414, Majorna / Högsbo / Linnéstaden
416, Stampen / Olskroken / Kålltorp / Härlanda
417, Lundby / Eriksberg
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
411, Nordstaden / Vasastaden / Johanneberg
412, Örgryte / Johanneberg
413, Linnéstaden / Annedal / Guldheden / Masthugge
414, Majorna / Högsbo / Linnéstaden
416, Stampen / Olskroken / Kålltorp / Härlanda
I området
Restauranger
Café med mera
Ånäsvägen 20
Sushi Rose
Ånäsvägen 19
Skolor och barnomsorg
Förskola Linbråkan Föräldrakooperativ
Vävskedsgatan 4
Balsaminen Föräldrakooperativ
Utjordsgatan 17
Affärer
MyWay Bellevue Servicebutik
Ejdergatan 10
Lidl
Redbergsvägen 42
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 1 dag

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis