Maria, Stockholm

Sankt Paulsgatan 19

1 mot 1

3 rum ∙ 86 kvm ∙ Vån 5

11 115 kr/mån

Annonsnummer: 914563

Balkong/terrass
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Ahnhem

Mycket fin hörnlägenhet på 5:e våningen med en rymlig balkong med utsikt över takåsarna ned mot Mariatorget. Samtidigt som lilla Sankt Paulsgatan har en lugn och dämpad atmosfär erbjuder läget mellan Slussen och Mariatorget goda kommunikationer (tunnelbanans röda och gröna linjer och flera av de större busslinjerna) och ett stort utbud av restauranger och caféer.

Lägenheten består av ett stort och ett mindre sovrum, hall med goda förvaringsmöjligheter, kök med sittplats för 4-5 personer och ett vardagsrum med fönster i två väderstreck.

En fullständig renovering av lägenheten utfördes 2016. I samband med detta byttes hela köket ut mot ett nytt, modernt med inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, glashällsspis, diskmaskin och separata fullstora kyl och frys. Köksinredningen revs ut och byttes mot nya skåp med mjukstängning och golvmattan byttes ut.

I hallen lades granitgolv innanför ytterdörren, nytt parkettgolv i resten av rummet samt fyra nya garderober installerades. Ytterdörren byttes mot en säkerhetsdörr.

I båda sovrummen lades nytt parkettgolv och i vardagsrummet slipades befintligt parkettgolv om. Väggar, tak och snickerier målades om i samtliga rum.

Stambyte utfördes 2015. I samband med detta renoverades och helkaklades badrummet och ny toalett, handfat och badrumsskåp sattes in. Badkar har funnits men den förra hyresgästen valde att ta bort det. Hyresvärden kan installera ett nytt om man vill.

2018 byttes samtliga fönster samt balkongdörren ut mot nya treglasfönster för bättre isolering.

Sopnedkast finns på våningsplanet. Ett rymligt vindsförråd tillhör lägenheten. I källaren finns tvättstuga, cykelrum och garage som man når med hissen. En trappa upp finns en liten, gemensam innergård.

En stiftelse äger fastigheten men huset förvaltas av Fastighetsägarna Service vilka är de enda som vi som boende har kontakt med. Oavsett om det gäller hyresfrågor eller felanmälan har det alltid fungerat utmärkt.

Vi trivs verkligen jättebra med lägenheten men familjen växer och vi behöver se oss om efter någonting större.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
112, Kungsholmen / Essingeöarna
114, Östermalm
115, Östermalm / Gärdet / Djurgården
116, Södermalm, östra
117, Södermalm, västra / Gröndal
118, Södermalm, centrala
I området
Restauranger
van der Nootska Palatset
Sankt Paulsgatan 21
Esperia
Sankt Paulsgatan 17
Skolor och barnomsorg
Ragvald
Ragvaldsgatan 14
Bullerbyn Repslagargatan 12A
Repslagargatan 12
Affärer
Matrebellen Götgatsbacken
Götgatan 17
Coop Mariatorget
Hornsgatan 54
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis