Pustervik, Göteborg

Kaponjärgatan 7

1 mot 1

3 rum ∙ 74 kvm ∙ Vån 1

9 200 kr/mån

Annonsnummer: 916892

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Poseidon

Hej

OBS. Läs detta först.

Vi är helst ute efter en fyra med två toaletter.
___________________

I hjärtat av lugna, tysta Haga, precis nedanför Skansen Kronan ligger denna ljusa trea med delvis öppen planlösning, goda förvaringslösningar med walk in closet (som några grannar har gjort om till minisovrum, vid behov av ett extra krypin/minifyra).

Ingen insyn, skolan mitt emot är stängd på helgerna. Lugnt och tyst. Huset knyter samman ett kvarter med tre gårdar emellan sig.

Hela lägenheten är nytapetserade sommaren 2022, bilder ej uppdaterade. Garderoberna i båda sovrummen är lösa och går att flyttas som man vill. I walk in-garderoben står på fotot ett kyl/frys, den är privat och väntade endast på sin nya ägare då bilderna togs:)

I lägenheten finns badkar, tvättmaskin (är installerad efter att bilderna är tagna och ingår i hyran), stor balkong samt fördraget för diskmaskin ( befintlig diskmaskin kan övertas, vi får diskutera det i ett eventuellt byte) går att gör tillval hos Posidon och ca 100kr extra på hyran).
Stor hiss för rullstol/rullator eller en dubbelvagn, dörröppnare.

Gården och lägenheten har loftgångar, i den loftgång vår lya ligger är det endast vi och en till. Lyan ligger längst in så ingen utom möjligen postisen, eller gäster till lyan, går in här. Där har vi 2 stolar o bord, beroende på möblemang finns plats för 4-6 personer under tak. På bilderna ser ni att de under förra hösten renoverade balkongräckena och fräschade upp med ny vit färg. Byggställningar står för utsikten på bilderna.

Lummiga gårdar som sitter ihop, fina odlingar o lekplatser i närområdet. Gården är låst, så här kan man släppa ut barnen utan att vara rädd.

Till lyan kommer stort vindsförråd en trappa upp, låst cykelförråd, två tvättstugor med tre maskiner i vardera plus torktumlare och torkrum. Barnvagnsrum finns, samt återvinning och grovsoprum.
Gästlägenhet går att hyra i närheten.

Parkering går att hyra via Poseidon, kö. Samt även via Göteborgs stad på exempelvis Bergsgatan eller Axcessakuten, gick smidigt för att att få plats på sistnämnda även om det var kö.

Välkomna!


Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Hagakronan KB
Östra Skansgatan 3
Restaurang Tai Shanghai
Mellangatan 2
Skolor och barnomsorg
Theresias Katolska Montessoriförskola
Skolgatan 23
Lönnen Föräldrakooperativ
Haga Kyrkoplan 1
Affärer
Fram Ekolivs
Södra Allégatan 2
ICA Nära Haga
Pilgatan 20
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Bytt
1x
Svarar vanligtvis inom 19 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis