Hammarbyhöjden, Johanneshov

Paternostervägen 63

1 mot 1

2 rum ∙ 56 kvm ∙ Vån 1

7 049 kr/mån

Annonsnummer: 925168

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Svenska Bostäder

Det här är en ljus och trevlig 2:a på 56 kvm i Hammarbyhöjden med en genomtänkt planlösning och ett soligt söderläge. Lägenheten ligger på andra våningen av tre, och har en takhöjd på 2,60 meter som ger en luftig känsla. Lägenheten erbjuder en bra balans mellan närhet till stadens puls och grönområden, och är dessutom mycket prisvärd med en låg hyra.

Lägenheten har ett nymålat kök (2024), som är både funktionellt och smakfullt med diskmaskin, glaskeramikhäll och kolfilterfläkt. Här finns gott om förvaringsutrymmen med höga och djupa skåp, och en halvvägg skiljer matplatsen från köksdelen. Hyresvärden har verifierat att halv väggen går att ta bort bara den återställs vid flytt, likaså om man vill stänga till och istället göra ett tredje rum.
Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, med stort fönster och balkong i söderläge, vilket ger mycket ljusinsläpp.

Badrummet är i fräsch standard, utrustat med både fönster och badkar. Här finns även en egen tvättmaskin, och på samma gata finns en större tvättstuga att tillgå.

Sovrummet har gott om plats för säng och en arbetshörna. Det finns en stor inbyggd garderob. Hallen är praktiskt utformad med en brand- och ljudsäker dörr, samt platsbyggda garderober och skåp för den där extra förvaringen man alltid behöver.

Till lägenheten hör två källarförråd, och det finns också ett uppvärmt och låst cykelrum på markplan. För återvinning och grovsopor finns rymliga lokaler i närheten, enbart för hyresgäster via Svenska Bostäder. Fastigheten stambyttes 2009, och ingen större renovering är planerad. Lägenheten har renoverats med respekt för tidstypiska detaljer utan att påverka hyran.

Området är lugnt och har bra kommunikationer. Det tar endast 6-7 minuter att gå till tunnelbanan, och 12 minuter med tunnelbana till T-centralen. Det finns gott om parkering på gatan, och du har nära till Coop, gym, restauranger och ett mysigt stenugnsbageri.
Dessutom är det bara en kort promenad till Nacka naturreservat och Nytorps gärde. På gården finns en grön trädgård med grillplats och lekstugor för barnen.

Sammanfattningsvis en otroligt fin lägenhet med låg hyra och utmärkt läge, perfekt för dig som vill ha närhet till både stan och natur.

Vi söker nu en större lägenhet, gärna en 3-4 på minst 75 kvm med diskmaskin eller plats för diskmaskin, och önskar gärna badkar och plats för tvättmaskin. Vi ser gärna att lägenheten inte ligger på markplan och uppskattar närhet till natur samt parkettgolv. Eldstad är ett stort plus.

Kontakta oss gärna för mer information!

Läs mer om bostaden

Är du intresserad av ett byte?
I området
Kollektivtrafik
Buss
Ulricehamnsvägen (74 meter)
Tunnelbana
Hammarbyhöjden (388 meter)
Restauranger
Restaurang Safiren
Tidaholmsplan 18 (369 meter)
Hammarby Pizzabutik HB
Finn Malmgrens Plan 5 (515 meter)
Skolor och barnomsorg
Äppelgårdens förskola
Paternostervägen 90 (44 meter)
Förskola Fyrbåten
Paternostervägen 106 (109 meter)
Affärer
Coop Finn Malmgren
Finn Malmgrens Väg 11 (512 meter)
Coop Björkhagen
Halmstadsvägen 37 (644 meter)
Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis