Hemse, Gotlands län

Asarvegatan 30

1 mot 1

2 rum ∙ 67 kvm ∙ Vån 1

3 817 kr/mån

Annonsnummer: 939287

Balkong
BRF

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Riksbyggen

BOSTADSRÄTT SÄLJES HEMSE/GOTLAND
ÖNSKAS HYRESRÄTT LIDINGÖ ELLER FÖRSLAG❣️.

OBS! OBS! Om Ni inte är intresserade av vår annons så är vi tacksamma om Ni kryssar i "NEJ-rutan" på en gång. Då kan vi alla gå vidare till det som är av intresse och som kan bli av i byte. Annars kan man få stå i veckor och månader utan att veta om något byte blir av. Då man inte får svar utan står kvar på intresselista som möjlig bytesaffär så vågar man heller inte radera bort någon.

Rymlig 2:a, omgjord till liten 4:a i trevliga Hemse, Riksbyggen Hemsehus. Byggår 1981. Nytt kök och badrum 2015. Lägenheten är som sagt en 2:a från början men är omgjord till en "mini-4:a" med delat sovrum och garderober/kläddel utanför samt klädkammaren omgjord till litet gästrum med väggfast säng, 90x200 och arbetsbord framför fönstret. Stor balkong på cirka 5-6 meter där man får plats med 2 bordsgrupper, många balkonglådor mm.

Hemse är Sudrets pärla, här finns allt från Röda korsets Kupan till vårdcentral, apotek, affärer, systembolag, bibliotek, restauranger/pizzeria, skola 1-9, dagis, folkhögskola. Bussar till Visby nära bostaden, 3 olika linjer.

Kan man göra något på Gotland förutom på sommaren? Absolut! När turisterna åkt lägger sig lugnet igen över ön. Man kan fortfarande bada långt in på hösten. Visbys gator blir mycket mer framkomliga. Marknaderna startar igen. Här finns rikt föreningsliv. "Folkan" här på Hemse har kurser man kan gå, så även Kyrkan med körsång etc.
Underbar natur som bjuder på det mesta, även vintertid. Närheten till havet gör att det finns underbara promenadstråk längs hela ön. Dessutom kan man undvika alla turiststränder sommartid och hitta sin egen oas, både längs havet och ex. Lojsta eller Sigvalde träsk (sjöar) som ligger nära Hemse.
Här finns även en utmärkt simhall när det är för kallt i vattnet utomhus. Gym, zumba, Hälsans stig på 5 km (utanför på vår gata) om man önskar bättra på sin motion, är bara några förslag på vad man kan pyssla med hela året.

Driften per år är cirka 4000:- och då gäller det TV med många kanaler, bredband (100/100)och el.
Båda dessa är förhandlade av styrelsen för RB Hemsehus till ett förmånligt pris.

Låsbart garage- eller uteplats finns att hyra för bil, 200:- resp. 70:-/mån. Föreningen håller på att sätta upp elstolpar till bil. (finns i garagen) Denna summa läggs på varje hushåll.

Härlig solid förening som anordnar årsmöte, fester mm. Mycket lugna och trevliga grannar. Grönt och fint utan insyn. Förvaltare via Riksbyggen som sköter om området. Tvättstuga, bastu och festlokal i området.

Vi har bott här i 7 år p.g.a. arbete men är gamla Lidingöbor sedan över 60 år och då vi båda nu gått i pension så längtar vi tillbaks till vår hemö eller dess närhet, kom gärna med förslag ❣️

Intresserad? Priset på bostadsrätter utanför stan är avsevärt mycket lägre än de som Visby numera presterar och som, tyvärr, ligger i klass med storstäderna på fastlandet.

Om man däremot vill man ha ett billigt boende, underbar natur, lugn och ro samt nära till det mesta så är det här ett perfekt boende.

Vid intresse så diskuterar vi priset där vi haft mäklare som värderat lägenheten.

OBS! Vi är INTE intresserade av "fuffensaffärer" utan endast ärliga förslag. Även triangelbyte eller ev. fler inblandade är av intresse då man i dessa dagar tyvärr inte får byta rakt av och sälja BR och byta till en HR (om inte värden godkänner det förstås).

Flytten brådskar inte heller på något sätt, vi väntar hellre så alla inblandade känner sig säkra och trygga med beslutet.

Ring eller skriv gärna för mer info till;

Ewa Östberg Ståhl: 076-5833045
ewa.lizette.stahl@gmail.com
Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Hemse Matsal
Storgatan 57
Restaurang Vingården
Hablingbo Hallbjäns 861
Skolor och barnomsorg
Förskolan Tallen
Hagagatan 16
Förskolan Mullvaden
Norrgatan 3
Affärer
Ronehamns Rökeri HB
Storgatan 66
Coop Hemse
Järnvägsgatan 9
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom en timme

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis