Hemse, Gotlands län

Asarvegatan 30

1 mot 1

2 rum ∙ 67 kvm ∙ Vån 1

3 817 kr/mån

Annonsnummer: 939287

Balkong/terrass
BRF

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Riksbyggen Hemsehus

BOSTADSRÄTT SÄLJES HEMSE/GOTLAND
ÖNSKAS HYRESRÄTT LIDINGÖ ELLER VÄRMDÖ❣️.

(Triangelbyte eller fler är intressant)

Rymlig 2:a, omgjord till liten 4:a i trevliga Hemse, Riksbyggen Hemsehus. Byggår 1981. Nytt kök och badrum 2015. Lägenheten är som sagt en 2:a från början men är omgjord till en "mini-4:a" med delat sovrum och garderober/kläddel utanför samt klädkammaren omgjord till litet gästrum med väggfast säng, 90x200 och arbetsbord framför fönstret. Stor balkong på cirka 5-6 meter där man får plats med 2 bordsgrupper, många balkonglådor mm.

Hemse är Sudrets pärla, här finns allt från Röda korsets Kupan till vårdcentral, apotek, affärer, systembolag, bibliotek, restauranger/pizzeria, skola 1-9, dagis, folkhögskola. Buss till Visby nära bostaden.

Här är underbart att bo året runt, när turisterna åkt lägger sig lugnet igen över ön. Man kan fortfarande bada långt in på hösten. Visbys gator blir mycket mer framkomliga. Marknaderna startar igen. Underbar natur som bjuder på det mesta, även vintertid.

Månadsavgift: är 3817:-, tillkommer gör Telia bredband 100/100 på 155:-/mån (telefon, TV med många kanaler samt data) + el via GEAB, Båda dessa är förhandlade av styrelsen för RB Hemsehus till ett förmånligt pris.

Låsbart garage- eller uteplats finns att hyra för bil, 200:- resp. 70:-/mån. Härlig solid förening som anordnar årsmöte, fester mm. Mycket lugna och trevliga grannar. Grönt och fint utan insyn. Förvaltare via Riksbyggen som sköter om området. Tvättstuga, bastu och festlokal i området.

Vi har bott här i drygt 6 år p.g.a. arbete men är gamla Lidingöbor sedan över 60 år och då vi båda nu gått i pension så längtar vi tillbaks till vår hemö eller ex. Värmdö.

Intresserad? Priset på bostadsrätter utanför stan är avsevärt mycket lägre än de som Visby numera presterar och som, tyvärr, ligger i klass med storstäderna på fastlandet.

Om man däremot vill man ha ett billigt boende, underbar natur, lugn och ro samt nära till det mesta så är det här ett perfekt boende. Lägenheten kan även med fördel delas av studerande på Högskolan i Visby. Det är svårt att hitta boende i Visby inför terminsstart.

Vid intresse så diskuterar vi priset där vi haft mäklare som värderat lägenheten.

OBS! Vi är INTE intresserade av "fuffensaffärer" utan endast ärliga förslag. Även triangelbyte eller ev. fler inblandade är av intresse. Flytten brådskar inte heller på något sätt, vi väntar hellre så alla inblandade känner sig säkra och trygga med beslutet.
Om ni inte är intresserade så stryk ”Gotland” på en gång. Ibland står massor av orter på intresselistorna och man är inne o kikar men ingenting händer. När flera veckor har gått så är det bra att rensa bort de alternativ som inte är aktuella annars håller man de inblandade på halster.

Ring eller skriv gärna för mer info till;

Ewa Östberg Ståhl: 076-5833045
ewa.lizette.stahl@gmail.com

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
181, Lidingö
Kommuner
Värmdö kommun, Stockholms län
I området
Restauranger
Hemse Matsal
Storgatan 57
Mattsarve Gästgiveri AB
Sproge Mattsarve 257
Skolor och barnomsorg
Förskolan Tallen
Hagagatan 16
Förskolan Mullvaden
Norrgatan 3
Affärer
Ronehamns Rökeri HB
Storgatan 66
Coop Hemse
Järnvägsgatan 9
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Bostadstips
Åkersberga, Stockholms län
Söra skolväg 6
Västra Frölunda, Västra Götalands län
Näverlursgatan
Landvetter, Landvetter
Ledsängsvägen 22

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis