Kungsholmen, Stockholm

Moa Martinsons Torg 12

1 mot 1

3 rum ∙ 80 kvm ∙ Vån 19

16 000 kr/mån

Annonsnummer: 944025

Balkong/terrass
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Familjebostäder i Stockholm

Panoramalägenhet på 19:e våning med morgon-, seneftermiddags- och kvällssol, och en fantastisk milsvid utsikt över stan och vattnet. Välplanerad, tyst och ljus. Stora fönster, öppen planlösning och bra storlek på rummen.

Lägenheten ligger i Lindhagenskrapan (Stockholms högsta hyreshus) på Hornsbergs strand, ett populärt och levande område i innerstan med badstrand, många restauranger/barer/caféer, bra service (stort köpcentrum, Ica Maxi, systembolag, etc. 250 m bort) samt goda kommunikationer med T-bana (blå och grön linje), sjöfärja vid kajen och ett antal busslinjer (på torget utanför dörren). På sommaren blir detta stans 'strandpromenad' dit många människor söker sig hit för att sola, bada, äta, grilla, barhoppa och dansa salsa på kajen.

Barnvänligt område med många barn, förskolor och lekplatser. Det finns bra motions- och idrottsanläggningar (ett stort antal gym, tennishall, skateboardpark, utegym, kajakuthyrning, motionsslingor, etc.), och... man kan ta hissen ner och ta ett morgondopp på 1 minut. Ett perfekt område för ett aktivt liv.

• Den moderna och ljusa lägenheten med fina materialval består av ett större sovrum med utsikt mot Stockholms city och stora garderober med dragdörrar.
• Vardagsrum och kök i öppen planlösning (32 kvm + 6 kvm öppen korridor) med stora panoramafönster ut mot den grönskande loggian**/uterummet (8 kvm) vilket gör att rummet känns ännu större. (Loggian används idag som 'växthus' hus med utländska träd och buskar och har mörka mahognyklädda väggar/tak samt heltäckningsmatta.)
• Det andra sovrummet har också fönster ut mot loggian liksom ut mot sjön. Bra förvaring/garderober liksom en egen klädkammare/förrådsrum.
• Badrummet är stort och modernt med badkar, stor väggspegel, bra förvaring och plats för tvättmaskin, etc.
• Hallen är rymlig med bra garderober samt säkerhetsdörr i massivt stål. Det känns lite som man bor högt uppe i ett ointagligt och tyst fort när man väl stängt och låst dörren. (Dessutom finns sprinklersystem i hela lägenheten vid eldsvåda.)
• En bred och ljus korridor binder ihop och avdelar lägenheten åt alla håll med stora öppningar. Parkett i alla rum förutom i hallen och badrummet som har mörkare stenklinkersgolv.
• Gemensam större takterrass finns tillgänglig på 22 våningen, liksom stor tvättstuga och flera cykelrum i de nedre källarplanen. Två stora och extra snabba hissar finns, samt parkeringsplats kan sökas i anslutning till huset.
• Bra och stabil värd i Stockholms stads Familjebostäder och vi har en egen fastighetsskötare för huset som snabbt hjälper till om det är något som behöver fixas.

Hela lägenheten är 79 kvm (kontrakt) + 8 kvm loggia/inglasat uterum och känns ännu större p g a planlösningen och ljusinsläppet. *OBS! Exakt ny hyra 2022: 16 400 kr. * För oss har det varit värt varenda krona. Utsikten är magisk och vid varje solnedgång blir vi fortfarande (efter 8 år) helt tagna när solen sakta går ner i horisonten.

----------------------------------------------
Efter en tids slötittande här är jag nu i en mycket mer aktiv fas och söker seriöst och planerar att komma i mål de närmsta månaderna.
-----------------------------------------------------

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
112, Kungsholmen / Essingeöarna
114, Östermalm
115, Östermalm / Gärdet / Djurgården
116, Södermalm, östra
117, Södermalm, västra / Gröndal
118, Södermalm, centrala
120, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad
Län
Stockholms län, Sverige
Kommuner
Solna kommun, Stockholms län
Postorter
Bromma, Stockholms län
Stadsdelar
Vasastan, Stockholm
Hammarbyhöjden, Johanneshov
Johanneshov, Johanneshov
Aspudden, Hägersten
Midsommarkransen, Hägersten
I området
Restauranger
Pitcher's Hornsberg
Moa Martinsons Torg 12
My Food Story
Moa Martinsons Torg 8
Skolor och barnomsorg
Förskolan Eden
Pär Lagerkvists Gata 8
Förskolan Fröjden
Nordenflychtsvägen 73
Affärer
ICA Maxi Lindhagen
Lindhagensgatan 118
Coop Västra Skogen
Johan Enbergs Väg 16
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 3 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis