Kungsholmen, Stockholm

Kungsholms strand 157

1 mot 1

2 rum ∙ 45 kvm ∙ Vån 3

7 700 kr/mån

Annonsnummer: 949686

Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd malmegårds fastigheter ab

Här har du en bostad med en makalös sjöutsikt över Karlbergskanalen på en av Stockholms bästa adresser! Mittemot Vackra Karlbergs slott. Mysig och ljus 1,5:a med högt i tak. Här trivs man!

Närhet till allt man behöver såsom grönområden, vatten, lugn&puls, kommunikationer, mataffärer, restauranger osv.
Tryggt och tyst nattetid. Vi söker större lägenhet helst i samma område då vi trivs så bra här! ENBART I STOCKHOLMS INNERSTAD! Var vänligen respektera detta och klicka ej grönt för manuellt byte om våra krav ej uppfylls.

*1 mindre hall leder till en större möblerbar hall. (Nyinstallerad säkerhetsdörr) Utrymmet är tillräckligt stort för att räknas som extrarum. Vi har en dubbel spegelgarderob i denna stora inre hall som ev kan överlåtas vid ett byte om så önskas. Finns ytterligare 2 mindre förrådsutrymmen i denna hall.
*Kök utrustat med nya vitvaror- ny diskmaskin (kan ev lämnas kvar till ny hyresgäst) ny spis+fläkt samt ny kyl och frys. Många skåp med bra förvaringsutrymmen.
*Rum i anslutning till kök med plats för ett matbord alt ett sovrum. (Ryms en dubbelsäng 180cm) Ett djupt fönster med utsikt mot vattnet. Nytt fräscht grått golv inlagt i kök/rum 2023.
* stort ljust vardagsrum med dubbla fönster och en magnifik utsikt över kanalen. (Det är få lägenheter i huset med just dubbla vardagsrumsfönster. Det skapar väldigt bra ljus i lägenheten- vilket gör att lägenheten känns luftig och större.
* Fräscht badrum med badkar. (Vitt kakelgolv med beiga kakelväggar, nya takplattor) (badkaret kan bytas ut mot vanlig dusch)
Alla rum är vitmålade och fräscha. Hall och vardagsrum har en vacker Fiskbensparkett. Lägenheten är en rundgångslägenhet vilket ger en luftighet och en ljus lägenhet som upplevs större än dess faktiska kvadratmeter.
Sval lägenhet under varma sommardagar!
* Mysiga gemensamma balkonger på varje våningsplan med skön eftermiddagssol. (Som du i princip har för dig själv) du kan odla och skapa en grön oas.
* Stort rymligt källarförråd samt nyrenoverad stor tvättstuga på bottenplan.
* Stor härlig nyrenoverad solig innergård med vackra planteringar och grillmöjligheter samt bord och stolar.
*Stambytt
* Proffsiga och hjälpsamma fastighetsskötare.
* Trevliga grannar
*En vacker strandpromenad rakt utanför porten, riktig lyx och njutning..
Sommartid erbjuder kanalen bad, paddling och rekreation, vintertid erbjuds vinterbad, skridskoåkning och ett bländande vitt fruset snötäcke. Bakom Karlbergs slott finner ni en stor vacker skog, tennisplan, fotbollsplan, perfekt för rekreation. Lugn gata utan störande biltrafik.
Buss 65 stannar ett stenkast utanför fastigheten
Tar dig till city på 7 min alt Fredhäll på 7 min. Otroligt smidigt när man ska resa med flygbuss eller tåg.
5 min promenad upp till Fridhemsplan med bla Västermalmsgallerian och tunnelbaneförbindelser. Gångavstånd till city längs den vackra strandstigen tar ca 15-20 min. Du tar dig över till Vasastan via St:Eriksbron på mindre ön 10 min.
Kolonilotter och badbryggor bara en liten promenad bort En riktig pärla! Ett stort plus är att lägenheten inte har insyn! En grön oas mitt i stan. Vi har bott här i 12 år.
Ekonomiska kravet för att bli godkänd som hyresgäst är en årsinkomst som är minst 3 ggr årshyran. Malmegårds accepterar inte att man har betalningsanmärkningar. (Malmegårds fastigheter AB
Hyra:7700kr (2024)

Läs mer om bostaden

Är du intresserad av ett byte?
I området
Kollektivtrafik
Buss
Industrigatan (38 meter)
Tåg
Karlberg (231 meter)
Restauranger
Yellow Sthlm
Alströmergatan 49 (170 meter)
O'Learys
Alströmergatan 20 (245 meter)
Skolor och barnomsorg
Kompis Förskola
Alströmergatan 45 (203 meter)
Öppen Förskola
Alströmergatan 45 (207 meter)
Affärer
Brazil & Co AB
Kungsholms Strand 175 (152 meter)
Aliss Delikatesser
Stadshagsplan 1 (326 meter)
Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis