Maria, Stockholm

Marmorgatan 13A

1 mot 1

3 rum ∙ 72 kvm ∙ Vån 6

12 600 kr/mån

Annonsnummer: 951505

Balkong
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Svenska Bostäder

Väldigt fin och ljus hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck och med en balkong på 9 kvadratmeter. Lägenheten är på våning 6 av 6 och har en fantastisk utsikt över hela stan. Fastigheten är byggd 2007 och är bra ljudisolerad, vi hör inget från våra grannar. Lugnt, trivsamt område, ingen gata utanför, och med närhet till Tanto, Årstaviken och all service och nöjen som finns på Södermalm.

Lägenheten har genomgående ekparkett och är målad/tapetserad i ljusa färger.

Stort helkaklat badrum med dusch och plats för tvättmaskin samt torktumlare. Tre mycket användbara skåp över en bänkskiva i vitt.

Kök med stor kyl och frys samt ny varmluftsugn (2021). Öppet mot hall. Förstärkt köksfönster. Matplats för max 8 vuxna personer.

Hallen har ett utrymme för klädförvaring samt en smalare vanlig garderob.

Stort sovrum med 3 garderober plus linneskåp samt städskåp.

Ett mindre rum med en garderob, två fönster varav ett mot Södersjukhusets nya del och ett mot fastigheten mitt emot. Fin utsikt mot Årstabron, höghusen på Liljeholmskajen samt Telefonplan.

Vardagsrum öppet mot hall samt med utgång till stor balkong med eftermiddagssol och utsikt över staden. Det är glasräcke och vi har lagt svarta plattor på golvet.

Fler bilder kan visas vid seriöst intresse. Angiven hyra är från och med år 2023.

Utmärkta kommunikationer med flera busslinjer (3, 4, 55, 74, 164), nära till pendeltågen vid Södra Station och drygt 10 min till tunnelbana (röd och grön linje).

Hiss till parkeringsgarage (plats hyres av Svenska Bostäder), två stora tvättstugor, källarförråd, cykelförråd samt miljöstuga inkl. grovsopor finns. Stor hiss för 13 personer. Huset har loftgång men ingång till lägenheten är från trapphuset. Inga trappsteg från entrén och låga trösklar i lägenheten.

Fastigheten är byggd i båge kring en fin gård där bland annat grill, bord och bänkar och en mindre lekplats finns. Innergården är låst dvs inga obehöriga har tillträde.

Vi har bott här i 16 år (sedan huset byggdes) och trivs väldigt bra med området och med mycket trevliga grannar. Har inga djur och är rökfria.

Vi vill nu få lite ombyte och letar därför efter en ny fin lägenhet.. Vi har inte bråttom att flytta utan inväntar tills vi hittar rätt.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Bamboo Sushi Thaiwok
Rosenlundsgatan 60
Fritzborg
Sköldgatan 8
Skolor och barnomsorg
Bamse Språkförskola
Tantogatan 1
Tanto Förskola
Tantogatan 1
Affärer
Odicho Livs & Post AB
Ringvägen 47
LiDL
Magnus Ladulåsgatan 3
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis