Maria, Stockholm

Åsögatan 67

1 mot 1

2 rum ∙ 62 kvm ∙ Vån 1

7 700 kr/mån

Annonsnummer: 951508

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Stockholmshem

Sökes: större lägenhet 2-5 rum på Södermalm - så välkommen att visa intresse även om det står 2 rum (går ej att klicka i fler alternativ)


Finnes:
En ljus och luftig lägenhet i mitten av Södermalm. Lägenheten är 62 kvm med ytterligare 5 kvm inglasad balkong som vätter mot väst. Sol mellan 12:00 och 20:00 under sommarmånaderna.

Lägenheten har precis genomgått en halvrenovering där alla väggar och snickerier har fått ny färg i vitt, ljus grått och ljus beige. Kök och garderober är platsbyggda och original från 1969 och fortfarande i fint skick.

Alla golv har ljus träparkett förutom badrum som har en grå/beige linoleummatta.

Köket är stort och luftigt och rymmer middagar för 8-10 personer. Då köket är platsbyggt kan endast bänkdiskmaskin användas, vilket det finns gott om plats för.

I badrummet finns plats för förvaringsskåp och färdig koppling för tvättmaskin ifall man så önskar. Då tvättstugan är nybyggd med två maskiner, två tumlare och två torkskåp behövs det knappast. Det är lätt att få tid i tvättstugan. Det finns även ett rymligt badkar med dusch.

Hallen vätter mot alla rum med garderober, städskåp och förvaring. Sovrummet rymmer två sängar på vardera sida eller en större i mitten plus ytterligare garderober eller hyllor om man vill det. Lägenheten har även säkerhetsdörr. Ett stort vindsförråd ingår i hyran, barnvagns och cykelförråd finns i källaren.

Vardagsrummet på 20 kvm leder ut till den stora balkongen. Här finns plats att skapa både tv-rum med soffa och arbetshörna. Väldigt lättmöblerat.

Huset har flera entréer och hissar med breda korridorer och stor trädgård med många grillplatser, pergola och lekplats. Ett stenkast härifrån ligger Skånegläntan, ICA Kvantum, Södra Station, bussar, tunnelbana och restauranger.

Fastighetsvärden är otroligt behjälplig med alla frågor och det finns utrymme att göra om i lägenheten för att den ska bli personlig. Bredbandet är öppet för fria val och elleverantör är Ellevio.


Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Restaurang Stekpannan
Fatburs Brunnsgata 14
Sushibar
Fatburs Brunnsgata 28
Skolor och barnomsorg
Ask & Embla Förskolor AB
Magnus Ladulåsgatan 34
Föräldrakooperativet Positivet
Åsögatan 64
Affärer
Coop Södra Station
Swedenborgsgatan 21
Vitto Livs HB
Åsögatan 100
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 18 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis