Kungsholmen, Stockholm

Hantverkargatan 78

1 mot 1

3 rum ∙ 74 kvm ∙ Vån 4

10 000 kr/mån

Annonsnummer: 954518

Balkong
Hiss
Öppen spis/kakelugn

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Ledarna

En fräsch och trivsam trea med kök på fina Kungsholmen!

Superfin, trivsam och välplanerad trea på Kungsholmen - ett stenkast från Norr Mälarstrand, Smedsuddsbadet och Kronobergsparken - med mycket bra kommunikationer. Då samtliga rum i lägenheten vetter mot innergårdar är här väldigt lugnt och tyst. Lägenheten som är på 74 kvadrat är renoverad (efter stambyte 2009) och är mycket fräsch. Den är även väldisponerad och känns därför större än vad det står på kontraktet. Hyran är 10350,-/månad.

Här finns ett stort vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong (utsikt över fin innergård). Fint parkettgolv i vardagsrum och hall. Klädkammare i anslutning till de rymliga sovrummen. Burspråken och de många stora fönstren i lägenheten ger fint ljusinsläpp. Nya persienner i sov- och vardagsrum. Vitt kök med ny hel kyl och frys (Electrolux) och många köksskåp för förvaring. Sittplats för 4 personer. Det är även förberett för diskmaskin.

Helkaklat vitt badrum med ljusgrått klinkers på golvet. Det är förberett för tvättmaskin (men det finns även en mycket bra nyrenoverad tvättstuga i huset). I anslutning till de välkomnande hallarna där jag låtit en målare sätta upp vackra tapeter, finns det även en liten extra gästtoalett med helkaklade vita väggar och blått klinkers på golvet.

Lägenheten ligger på 4:e våningen och det finns hiss. Trapphuset är nyrenoverat/ nymålat och en säkerhetsdörr till lägenheten är installerad.

Grannarna är lugna och trevliga. Inget stök. Det finns även en fin innergård som är mysig att nyttja under vår- och sommarhalvåret. Hyresvärden (Ledarna) och förvaltarna (Fastighetsägarna) är hjälpsamma. Med andra ord är detta en lägenhet att trivas i och den bör ses! Jag stortrivs och har bott här i 14 år, men önskar mig en lite mindre gärna nyrenoverad lägenhet i Stockholms innerstad (med det ”lilla extra”). Låg hyra och balkong är plus-värden.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Thai House Wok Hantverkargatan
Hantverkargatan 78
Grill 77
Hantverkargatan 77
Skolor och barnomsorg
Sputnik Förskola
Kronobergsgatan 1
Parkleken Kronobergsparken
Kronobergsgatan 2
Affärer
ICA Nära
Hantverkargatan 73
ICA Supermarket Fridhemsplan
Sankt Eriksgatan 26
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis