Hökarängen, Farsta

Korintvägen 4

1 mot 1

2 rum ∙ 56 kvm ∙ Bottenvåning

7 236 kr/mån

Annonsnummer: 969436

Balkong/terrass

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Heba

Mysig, välplanerad funkislägenhet högst upp på den lugna och lummiga "Kryddhyllan" i Hökarängen. Vi trivs verkligen superbra, men väntar tillökning och skulle därför behöva något större.

Lägenheten har ett stort vardagsrum med parkett och mysig balkong mot solig återvändsgata i söderläge. Perfekt för balkongodling och en kopp kaffe i solen. Ljust, trivsamt och nymålat sovrum. Rymligt kök med gott om skåp och förvaring. Nästan helt ny kyl- och frys. Diskmaskin kan eventuellt lämnas kvar, om vi kommer överens om det.

Gott om förvaring i hallen. Rymlig walk-in closet samt en mindre garderob för tex jackor och skor. Ljust och fräscht badrum med dusch. Bra och säkert förråd i källaren. Där finns även cykelrum. Fiber från ComHem.

Lägenheten ligger 1/2 trappa upp i ett stillsamt 3-våningshus, med trevliga grannar. Bara några minuters promenad från Hökarängens k-märkta centrum med caféer, restauranger, apotek, mataffär, tunnelbana och bussar.

Lägenheten har tillgång till två välutrustade och välstädade tvättstugor, både "vanlig" och grovtvätt. Hyresvärden Heba Fastigheter är väldigt välorganiserade och tillmötesgående, vilket verkligen skapar både trivsel och trygghet för oss hyresgäster. Allt sköts om och hålls efter, och eventuella fel åtgärdas snabbt. I gaveln på huset ligger Hyresgästföreningens lokal, som går att hyra för en billig peng.

Ett stenkast bort ligger Fagersjö naturreservat med blåbärsskog, elljusspår och utegym. Dessutom nära till Hökarängsbadet och Farsta centrum, med sitt stora utbud av affärer och restauranger. Gott om skolor och förskolor i närheten. I Hökarängen finns även en mysig parklek, 4-H-gård, Konsthall C, plaskdamm och mycket mer!

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
120, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad
121, Johanneshov / Enskededalen
122, Enskede
123, Farsta
128, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal
Stadsdelar
Hökarängen, Farsta
I området
Restauranger
Café Amanda
Hökarängsplan 3
Hökarängens Gatukök
Lingvägen 148
Skolor och barnomsorg
Trollgården Förskola
Lingvägen 188
Rymden
Tobaksvägen 37
Affärer
ICA Nära Bomben
Tobaksvägen 4
Matdax Hökarängen
Pepparvägen 5
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis