Fruängen, Hägersten

Gamla Södertäljevägen 4

1 mot 1

3 rum ∙ 70 kvm ∙ Vån 1

10 066 kr/mån

Annonsnummer: 989086

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Newsec

Välkommen till ditt nya drömhem - en charmig och rymlig trea i hjärtat av Fruängen, där varje dag känns som en ny början. Belägen endast en halv trappa upp, långt från markplanens brus, erbjuder denna pärla en unik kombination av stadsliv och oas av lugn.

Njut av ett modernt och öppet vardagsrum som smidigt övergår i ett välutrustat kök. Här finns plats för både matlagning och umgänge, där skratten och samtal kan flöda fritt. Tänk dig de middagar och minnen som väntar på att skapas här!

Badrummet är en sann fristad. Rymligt och med plats för både tvättmaskin, torktumlare, och ett inbjudande badkar. En perfekt plats för avkoppling efter en lång dag.

Med två sovrum, ett större och ett mindre, finns gott om utrymme för både vila och aktivitet. Den integrerade klädkammaren är en dröm för den med sinne för ordning och stil.

Men det som verkligen får denna lägenhet att sticka ut är dess uteplats, en idyllisk tillflyktsort som utgör en perfekt plats för morgonkaffet eller en avslappnande stund i solnedgången.

Bara en kort promenad bort finner du tunnelbanans bekvämligheter, som på bara några minuter för dig till stadens puls. Långbro Park, en grön oas, väntar på dina fötter och Långbro Världshus på dina smaklökar.

Långbroparken, en historisk och naturskön pärla, utgör hjärtat i Fruängens lokala landskap. Ursprungligen anlagd i början av 1900-talet som en del av Långbro mentalsjukhus, har denna gröna oas genomgått en fascinerande förvandling till en levande och mångsidig park. Dess historia som sjukhuspark, formad i en engelsk romantisk stil med tyska influenser, är fortfarande synlig i dess struktur och utformning.

I Fruängens centrum väntar en värld av kulinariska upplevelser och shoppingmöjligheter. Och med närheten till Kungens Kurva, har du tillgång till allt du kan önska.

Denna lägenhet är inte bara ett boende - det är en livsstil, en möjlighet. En plats där stadens puls och naturens lugn möts i en harmonisk symfoni. Ditt nya hem i Fruängen väntar på dig!

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Fruängsgården (79 meter)
Tunnelbana
Fruängen (567 meter)
Restauranger
Il Forno di Fruängen AB
Vantörsvägen 282 (471 meter)
Bilia Lunchrestaurang i Segeltorp
Häradsvägen 255 (621 meter)
Skolor och barnomsorg
Kata Dalström Förskola
Kata Dalströms Gata 23 (293 meter)
Mälarhöjdsparken Pysslingen
Emilia Fogelklous Gata 10 (350 meter)
Affärer
Lidl
Elisabeth Tamms Gata 2 (253 meter)
Coop Västertorp
Störtloppsvägen 17 (1218 meter)
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis