Märsta Norra, Märsta

Södergatan 2

1 mot 1

1 rum ∙ 42 kvm ∙ Vån 3

7 288 kr/mån

Annonsnummer: 989809

Balkong
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Wåhlin Fastigheter

Letar du efter en lägenhet som kombinerar det bästa av både natur och stadsliv? Då har du kommit rätt! Jag erbjuder min lägenhet i Märsta för ett byte mot en bostad närmare Stockholms city.

Märsta är en tätort som omges av vacker natur och erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv. Här finns vandringsleder och det populära Steningedalens naturreservat som erbjuder en fridfull omgivning. Men samtidigt är lägenheten bara en gata bort från Märsta centrum, där du hittar ett brett utbud av bekvämligheter. Matbutiker som ICA, Willys och Stora Coop finns inom räckhåll, tillsammans med restauranger, caféer och butiker som H&M, Dressman och Clas Ohlson. För större inköp finns också välkända butiker som Elgiganten, Jysk, Plantagen och Rusta i närheten.

Det bästa av allt är att pendeltågsstationen ligger inom gångavstånd från lägenheten, vilket ger dig enkel tillgång till Stockholm city. Restiden är cirka 30 minuter, vilket gör att du snabbt kan vara mitt i stadens puls och njuta av allt den har att erbjuda. Dessutom finns det bekväma bussförbindelser från Märsta station till Arlanda flygplats, vilket gör det till en idealisk plats för resenärer.

När det gäller lägenheten i sig finns det många attraktiva funktioner att uppskatta. Den byggdes år 2011 och ligger på tredje våningen i en byggnad med hiss. Du kommer att ha gott om förvaringsutrymme med två inbyggda garderober och ett extra förråd i lägenheten. Tvättstugan finns i byggnaden och du har även möjlighet att installera en tvättmaskin. En parkeringsplats finns tillgänglig för endast 250 kr per månad.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Märsta centrum (35 meter)
Tåg
Märsta (667 meter)
Restauranger
Sushi Yama Märsta Centrum
Nymärsta Torg 6 (207 meter)
Lucky House
Nymärsta Gränd 1 (159 meter)
Skolor och barnomsorg
Fritidshem och Förskoleklass Råbergsskolan
Södergatan 20 (420 meter)
Kanonkullens Ek. Förening
Dragonvägen 10 (1130 meter)
Affärer
LiDL
Västra Bangatan 6 (391 meter)
Stora Coop Märsta
Västra Bangatan 2 (513 meter)
Är du intresserad av ett byte?

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis