Göteborg, Västra Götalands län

Karl Gustavsgatan 39

1 mot 1

3 rum ∙ 78 kvm ∙ Vån 3

9 903 kr/mån

Annonsnummer: 995474

Balkong
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Skandia Fastigheter

Vi är seriöst intresserade av mindre bostad och söker mindre lägenhet inom Vallgraven helst.
Önskemål är en lägenhet med högt i tak, gärna balkong och hiss. Vi föredrar en mer kompakt och lättare hanterbar bostad som passar våra behov och livsstil.


Välkommen till ditt drömboende!

Denna fantastiska lägenhet med öppen planlösning erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Med sina generösa 78 kvm och en högt belägen våning (plan 3 högst upp), kan du njuta av en lugn och fridfull tillvaro med en panoramautsikt över staden och lite taknockar (från
båda sovrummen).

Det moderna köket (tyvärr inte köksluckorna som är från 70-talet) är en sann pärla, utrustad med moderna vitvaror. Här kan du laga kulinariska mästerverk samtidigt som du njuter av den vackra utsikten från fönstret som vetter ut mot den mysiga balkongen. Sovrummen är rymliga och ljusa, perfekta för avkoppling och vila efter en lång dag.

Badrummet är nyrenoverat och helkaklat, med en fräsch och modern atmosfär. Här kan du njuta av en uppfriskande dusch eller ta hand om tvätten i den praktiska tvättmaskinen (som eventuellt kan lämnas kvar). Vardagsrummet är öppet och luftigt, med generösa fönster som släpper in massor av naturligt ljus och ger en härlig utsikt över den grönskande innergården.

Denna lägenhet har också gott om förvaringsutrymme, inklusive en praktisk klädkammare och ett förråd i källaren. Du kommer att älska den mysiga och välskötta gården, där barnen kan leka fritt och du kan koppla av på trädäcket med tak. Dessutom finns det bekvämligheter som tvättstuga, cykelrum och garageplats i närheten.

Området är perfekt för den som vill ha både lugn och närhet till stadens puls. Med närhet till Vasagatan och Landala torg har du tillgång till charmiga caféer, butiker och grönområden. Kollektivtrafik finns också inom bekvämt avstånd, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Välkommen till ditt nya hem, där bekvämlighet och livskvalitet möts i perfekt harmoni. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo i denna fantastiska lägenhet!

Mer detaljerad information

KÖK: 
Genomgångskök med nya vitvaror kyl/frys och spis (2020/2021) och ny köksfläkt, nytt golv och kakel, förberett för diskmaskin samt ommålat i hela lägenheten (2019). Plats för köksbord framför fönstret som vetter ut mot balkongen.SOVRUM: 
Två sovrum intill varandra med fönster ut mot Föreningsgatan. Ett lite större med 2 fasta garderober samt ett med två st garderober.


BADRUM: 
Nyrenoverat helkaklat badrum med dusch (stambyte 2014) och tvättmaskin som lämnas kvar vid eventuellt något byte som skulle passa.

VARDAGSRUM: 
Vardagsrummet är öppet och luftigt, med generösa fönster som släpper in massor av naturligt ljus och ger en härlig utsikt över den grönskande innergården.

HALL: 
Hall med kaklat golv, stort skåp med två spegelskjutdörrar, mycket förvaring. Säkerhetsdörr.KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD: 
Klädkammare med hyllor (möjlighet till att hänga tvätt om man har öppen dörr) inne i lägenheten. Klädkammaren har ett fulltstort städskåp/garderob.


BALKONG: 
Stor balkong mot innergården med utgång från vardagsrummet.


GÅRD: 
Du kommer att älska den mysiga och välskötta gården, där barnen kan leka fritt och du kan koppla av på trädäcket med tak. Det är också många barnkalas som anordnas på gården. Dessutom finns det bekvämligheter som tvättstuga, cykelrum och garageplats i närheten.


TVÄTTSTUGA OCH KÄLLARFÖRRÅD: 
Tvättstuga på -2, med tillhörande torkrum och mangelrum. Källarförråd finns i nedersta plan, hissen går till -3 sedan en trappa ner. Det finns även ett cykelrum som nås direkt vid entréplan. Hissen är ny sedan några månader tillbaka.

GARAGEMÖJLIGHETER: 
Under huset finns ett låst garage med port som nås via källaren (kan åka hiss hela vägen ner). Utfart via Karl Gustavsgatan. Garageplats kostar runt 1 200 kr i månaden.OMRÅDET :
Området är perfekt för den som vill ha både lugn och närhet till stadens puls. Lugnt område, nära till Vasagatan (ca 200 meter) där det finns bland annat mysiga caféer och Hemköp. Cirka 150 meter till Landala torg där det finns både Coop, träningscenter, restaurang, systembolag m.m. Många grönområden trots det centrala läget. Kollektivtrafik finns också inom bekvämt avstånd, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Fiber/kabel Tele2


I denna annons vill vi meddela att hyran för 2023 har uppdaterats och är nu aktuell. Vi vill även betona att eventuella retroaktiva betalningar har redan blivit hanterade och är avklarade.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Trattoria La Strega
Aschebergsgatan 23
Himla Gott
Molinsgatan 9
Skolor och barnomsorg
Göteborgs Högre Samskola, Lilla skolan
Föreningsgatan 13
Franska skolan Göteborg
Landalagången 3
Affärer
Landala Fisk
Kapellplatsen 1
Västanvågs Butiks AB
Aschebergsgatan 37
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 20 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis