I en bytesprocess:  Annonsören kan ha längre svarstid än vanligt.

Midsommarkransen, Hägersten

Övre bergsvägen

1 mot 1

2 rum ∙ 55 kvm ∙ Vån 1

7 400 kr/mån

Annonsnummer: 997704

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Skandia Fastigheter

Välplanerad funkishörnlägenhet på toppen av ett berg, mitt i centrala Midsommarkransen. En gömd oas mitt bland k-märkta villor, lummiga trädgårdar och syrenhäckar. Bara en minut till tunnelbaneuppgångarna nedanför berget och Coop. Ett stenkast från Svandammsparken, Tellus bio, Skvallertorget och ett dussintal caféer och restauranger, mitt i Midsommarkransens behagliga puls. En station från Liljeholmen.

Vardagsrum i hörn med fönster i två väderstreck som ger fint ljusinsläpp. Helt nyslipad fiskbensparkett,. Balkong mot en grönskande trädgård med en liten stadsodling, hängmatta, sandlåda, grill och bordsgrupper med sol mest hela dagen fram till kl 21 sommartid. 1:a vån i souterräng. Stort sovrum med rymlig garderob. Litet badrum med badkar (eller plats för tvättmaskin och dusch), stambytt i modern tid. Rymligt kök med sittplats för bekvämt 6 pers. Ny kyl och spis. Glasad dörr mellan hall och vardagsrum släpper in ljus i hallen. Stor garderobsö i hallen och genomgående mycket förvaring, plus ett källarförråd en trappa ned.
Skandia fastigheter är hyresvärd, bra och supersnabb service, oftast samma dag. Trots relativt nytt golv i hall och kök har vi blivit erbjudna nya, igen och som alltid utan hyreshöjning, men tänker att nästa hyresgäst kan få välja nytt.

En kort promenad bort når du Aspudden, Vinterviken, Örnsbergsklipporna, Aspuddens IP, Fyra-H gård och minigolfbana, kolonilundarna och trekanten. På 5 minuter rullar du på cykel ner till Hornstull och Tantolunden. Två bensinstationer som har öppet dygnet runt finns inom 5 min promenad.

Vi har trivts underbart här i 11 års tid i lugnet på berget i ett fantastiskt trevligt grannskap. Så nära till allt, men så fridfullt och gemytligt hör på berget. Men nu vill närmare familj och nya skolan och behöver ett rum till. Vi är mycket angelägna om ett byte om rätt lägenhet dyker upp.

Bästa hälsningar,
Tina och Liam

Ps; Vi har nu varit i två bytesprocesser där bytet ej gått igenom pga att de vi ska byta med inte har haft fast inkomst eller ens kunnat byta. Detta är en krävande process, så vill endast gå vidare med seriösa förslag där ni vet att ni kan byta er lägenhet.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
117, Södermalm, västra / Gröndal
120, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad
121, Johanneshov / Enskededalen
128, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal
Stadsdelar
Hökarängen, Farsta
Aspudden, Hägersten
I området
Restauranger
Curry Dream
Tegelbruksvägen 3
Simon T Grill & Kebab
Svandammsvägen 5
Skolor och barnomsorg
Vildkatten Förskola Föräldrakooperativ
Tegelbruksvägen 31
Solkatten Förskola
Midsommarvägen 20
Affärer
Coop Midsommarkransen
Svandammsvägen 20
Coop Svandammsplan
Svandammsplan 4
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis