Ulvsunda, Bromma

Ulvsundavägen 10

1 mot 1

2 rum ∙ 45 kvm ∙ Vån 2

6 200 kr/mån

Annonsnummer: 1008781

Balkong/terrass

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Svenska Hus

- OBS - Vänligen tryck JA endast(!) om ni är fullt seriösa och så att kan man börja kommunicera direkt och ha visningar. Upplever tyvärr att extremt många här ej är seriösa och inte ens svarar på meddelanden fast de har läst vad man skrivit och att man har en matchning.
Jag är seriös med ett byte och vill gärna att det ska ske så snart som möjligt.
———————————————

Jag har en fin, ljus och charmig mysig lägenhet med balkong med sol morgon till kväll, diskmaskin och bra planlösning.
Jag vill tillbaka till Södermalm/Nytorget/Maria/Hornstull där jag nyligen bott och har nära jobb, studier och vänner. Alternativt centralt någonstans med smidig kommunikation med kollektivtrafik.

De omöblerade bilder är de jag fick innan jag flyttade in. Ska ta nya. Exakt hyra är 6438kr, de höjde nyligen. Bra privat hyresvärd. Finns möjlighet att förnya golv i kök och hall nu, samt att dialoger med deras jurist finns kring valmöjligheter att göra andra standardhöjande åtgärder med liten hyreshöjning.

Det är högt i tak. Lägenheten är omgjord till en tvåa då en fd hyresgäst byggt till ett sovrum med en riktig vägg och dörr. Ljusgrå väggar där. Garderob/mindre walk in closet finns där där med bra hängförvaring och flera djupa hyllor upp mot taket. Har en smal byrå där inne med.
Jag har en 160-säng samt ett sängbord och det finns kvar lite utrymme bredvid samt nedanför sängen.
Jätteskönt att ha ett eget mörkt sovrum! Blir kolsvart när man stänger. Två luftventiler är byggda i väggarna med 👍🏼.
Den som vill kan ju även ha en säng i vardagsrummet (t.ex. där jag har min klädställning) om man exempelvis vill använda sovrummet till barn eller dylikt.

Charmigt trägolv i hela lgh. Normalstor balkong med charmiga dubbeldörrar och stora fönster med mycket ljusinsläpp dagligen. Morgonsol och eftermiddagssol som fortsätter till en härlig kvällssol. Dagtid kan jag till och med sitta inne i lägenheten nu och sola med öppna balkongdörrar precis där och det blir ett skönt lä.
Det finns inget heller som skymmer solen här. Inte ett träd i närheten eller något tak som skulle kunna skymma, för dig som älskar fri himmel och sol! Ingen insyn heller någonstans i denna lgh. Man känner sig verkligen bekväm så.

Vardagsrummet är verkligen som ett enskilt rum. Man skulle även kunna sätta en dörr in dit med om man skulle vilja. Se bild. Sovrummet ligger sedan vägg i vägg.

Tunnelbanan ser man ifrån lägenheten, ca 4 min bort, som tar en kvart in till centralstationen. Gröna linjen. Går superofta. En rondell är här utanför men jag störs inte ett dugg av ljudet/hör knappt ngt när man har stängt. Men det finns alltid något att spana på i fönstret om man har tråkigt, haha.

Nedanför i samma huslänga finns två små restauranger (en otroligt bra populär fräsch sushi t.ex) och en privat tandläkare samt en Coop-butik i huset preciis bakom med trevlig personal. Kl 8-22. Behagligt!

Tar väl ca 7-9 min att gå till mysiga Alviks torg där tvärbanan och tunnelbana också går samt fler restauranger, caféer, gym, apotek, vårdcentraler och små mysiga butiker och salonger finns.
Brommaplan är ca 12-15 min gångväg bort åt andra hållet från mig med Systembolaget m.m.
En bit åt ett annat håll ifrån mig har du vackra Ulvsunda Slott, närhet till vatten och sjöar och sedan Bromma Blocks med massa bra shopping och även Bromma flygplats. Aldrig hört ett knyst ifrån det heller eller knappt sett några flygplan ifrån min sida av huset. Bra isolering här med anar jag!
Badplatser ska det även finnas på fler ställen häromkring med. Barnvänligt t.ex.

Detta är ett väldigt lugnt, mysigt, tryggt område med fina promenadstråk, massor med grönområden, närhet till vattnet och massor med charmiga finare villaområden. Här är det inget stök eller livat överhuvudtaget.

Rymligt kök med plats för köksbord och stort fönster som släpper in mycket ljus. Diskmaskin är installerad och som jag tog över. Kommer nog lämnas men beror lite på nya lägenheten.
Litet simpelt kaklat badrum med duschkabin och handduksvärmare. Bredvid köket. De ska ev ta bort kabinen snart. Har önskat detta.

Bra förvaring och djupa skåp överlag i lägenheten.
Rymlig hall. Charmigt trägolv och fiskbensparkett i nästan hela lgh. Trevliga goa grannar och aldrig störts av någon.

Tvättstuga med två maskiner, torktumlare och torkskåp i källare som är rätt nya. Rymligt vindsförråd, en halv trappa upp ovanför mig. Skönt!

Parkering kan sökas på innergården. Inget jag haft/har behov utav.

- Kan absolut tänka mig triangelbyte om det går smidigt. Är seriös, lättsam och kommunikativ.
Bara att skriva om det är något! 🙂

Hälsningar Karin

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
112, Kungsholmen / Essingeöarna
114, Östermalm
116, Södermalm, östra
118, Södermalm, centrala
Stadsdelar
Östermalm, Stockholm
Kungsholmen, Stockholm
I området
Restauranger
Ulfsunda Slott
Margretelundsvägen 125
The Thai Place Äppelviken
Alviksvägen 37
Skolor och barnomsorg
Förskola Ulvsunda Slottsväg 19
Ulvsunda Slottsväg 19
Ulvsunda Slottsvägs Förskola
Ulvsunda Slottsväg 22
Affärer
Bromma Chark
Drottningholmsvägen 270
ICA Nära Abrahamsberg
Abrahamsbergsvägen 8
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Bostadstips
Slottsstaden, Malmö
Västra rönneholmsvägen 72
Fålhagen, Uppsala
Eskilsgatan 6 a
Råcksta, Vällingby
Multrågatan 4

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis