Midsommarkransen, Hägersten

Svandammsvägen 9

1 mot 1

2 rum ∙ 40 kvm ∙ Vån 3

5 000 kr/mån

Annonsnummer: 1011678

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd privat hyresvärd

ÖNSKAS:
- Allra helst 2 ROK på Södermalm
- Även resten av innerstan av intresse
>> eller <<
- Blivande BRF

FINNES:
Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet högst upp i huset på bästa läge med absolut närhet till Midsommarkransens spännande utbud av restauranger, barer, caféer, butiker, florist, biograf Tellus och shopping och matbutiken Coop ett stenkast från lägenheten. Här finns även förskola och skola samt bensinmack precis i närheten.

Bostadens faktiska storlek är 36kvm, och det är 1 ROK på kontraktet, men köket är ett eget stort rum och man kan lätt göra om sov- och vardagsrummet till två rum. Lägenheten har inte en egen balkong, men vädringsbalkong finns precis utanför lägenheten och det är bara jag som använder den, och en terass finns en halv trappa upp på vinden. Finns plats för badkar i badrummet. Exakt hyra: 5347kr. Jag vill inte missa några byten pga 4 kvm och 450kr, har sett att många andra också gör så på den här sajten, hoppas ok! :D

Vi önskar byta till minst en tvåa, allra helst på Södermalm. Varför vi angivit så många områden är för att det möjliggör fler trianglar. Vi kan också tänka oss en blivande bostadsrätt där det mesta är så gott som klart inför att köpa loss den.

LÄGENHETEN
- Lägenheten ligger högst upp i huset och har generöst ljusinsläpp från fyra fönster i fil. Bostaden är disponerad i en klassisk planlösning som skapar rymd med två rum i fil med oslagbart läge mot Midsommarkransens finaste torg.

- I hallen finner du fina platsbyggda garderober i original och plats för t.ex. en ytterligare byrå eller sittbänk.

- Köket är socialt planerat med gott om förvaring och plats för en hel matgrupp. Det är utrustat med spis, fläkt och stor och helt ny kylfrys och den som vill kan installera diskmaskin.

- Det kombinerade sov- och vardagsrummet är perfekt planerat med naturlig plats för säng, soffgrupp och skrivbord. Här finns även ny fräsch platsbyggd förvaring med öppna hyllor och fina skåp under som kan följa med lägenheten enligt överenskommelse.

- Lägenheten har ett stort förråd på vinden i anslutning till lägenheten, där det dessutom finns en stor och mysig vädringsbalkong. Till huset hör även en trivsam bakgård med möblemang och grill.

- Fastigheten är i gott skick med löpande underhåll, lägenheten är genomgående fräsch och helt ommålad 2016. Hyresvärden är privat och otroligt responsiv och hjälpsam.

OMRÅDET
- Det är alltid lätt att hitta parkering i området och tunnelbanan ligger endast 100 meter från porten. Du når enkelt pendeltågsstationen Årsta och tvärbana och bussar i Liljeholmen. Med närheten till Liljeholmen har du dessutom snabb tillgång till stora mataffärer, vårdcentral, apotek, shopping i gallerian och Systembolaget - ja, allt du kan önska!

- Lägenheten ligger nära flertalet trevliga parker och promenadstråk. Önskar man gå ner till vattnet är det kanske 2km minuter till Vinterviken med sina klippor och badbryggor där man kan sola och bada de soliga sommardagarna. Populära restauranger i närheten är Svenska sushi- och hamburgerköket, Zugoi Sushi och Nalle och Kroppkakan.

Här har ni ett inflyttningsklart boende på attraktiv adress med samtliga attribut!

Kravet från hyresvärden är 3 ggr årshyran i inkomst (vilket innebär att du måste ha en årsinkomst på minst 195 876 kr) och inga betalningsanmärkningar. Inget stambyte är planerat, så det dröjer mååååånga år innan det blir aktuellt.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Simon T Grill & Kebab
Svandammsvägen 5
Curry Dream
Tegelbruksvägen 3
Skolor och barnomsorg
Solkatten Förskola
Midsommarvägen 20
Vildkatten Förskola Föräldrakooperativ
Tegelbruksvägen 31
Affärer
Coop Midsommarkransen
Svandammsvägen 20
Coop Svandammsplan
Svandammsplan 4
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Bytt
1x
Svarar vanligtvis inom 11 timmar

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis