Gubbängen, Stockholms län

Gubbängsvägen 109

1 mot 1

3 rum ∙ 75 kvm ∙ Vån 4

12 500 kr/mån

Annonsnummer: 1014233

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Heba

******************************************
OBS: Markera inte intresse om du inte vill byta eller svara på meddelanden är du snäll, jag vill gå vidare så snart som möjligt. Annons uppe igen efter sprucket byte.

******************************************

I trivsamma Gubbängen i södra Enskede hittas denna fina, fräscha genomgående trerumslägenhet byggd 2016.

Här bor ni med bästa läge i området, längst in på återvändsgata utan trafik. Lägenheten är belägen längst upp i huset, utan insyn men med generöst ljusinsläpp och obruten panoramavy i söderläge mot Gubbängsfältet och Hökarängen, och vidare mot Högdalstopparna i fjärran.

Vi har trivts mycket bra på alla sätt och vis, både i området, huset och lägenheten, men efter skilsmässa söker jag en mindre lägenhet och lägre hyra, närmare vänner och bekanta. Exakt hyra 12 764 kr, exakt storlek 74 kvm.

OMRÅDET
Tunnelbanestation Gubbängen och behagligt sömniga Gubbängstorget med Coop, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, teater, café, två gym, flera restauranger, blomsteraffär och servicebutik ligger endast 3 minuters promenad bort. Runt hörnet återfinns populära Italienaren i Gubbängen med egen glassfabrik - en riktig sommarpärla. Tunnelbanan för dig till Slussen på 14 minuter.

För- och grundskola hittas inom någon eller ett par minuters gångväg, och utan behov av att korsa någon bilväg. Den stora, populär parkleken Nybygget med skatepark ligger även på andra sidan kvarteret.

Strax intill byggnaden breder Gubbängsfältet ut sig med picnicmöjligheter, idrottsplaner, idrottshall, promenadvägar och utegym. Världsarvet Skogskyrkogården, som tillsammans med närbelägna Majroskogen varit ett fantastiskt andningshål under pandemin, ligger endast 10 minuters promenad från porten. På samma avstånd återfinns Gubbängens IP med nybyggd skridskohall, samt Farsta tennisklubb.

För dig som söker ytterligare restauranger och shopping ligger Hökarängens gemytliga småstadscentrum och Farsta centrum – en av Stockholms bästa gallerior – bara ett par minuter bort till fots respektive med tunnelbanan. På andra sidan Gubbängsfältet ligger också det nyinvigda handelsområdet i Sköndal, med bland annat Willys, Systembolag och Plantagen.

OM HUSET OCH LÄGENHETEN
Detta nybyggda hus signerat Varg Arkitekter står för modern standard med jämn innetemperatur och nästan obefintligt med ljud från grannlägenheterna. Kostnad för varmvatten tillkommer med någon hundralapp.

För dig som är bilburen finns tillgång till både garage och gatuparkering (hyrs separat genom Heba).

I huset hittas återvinningsrum, cykelrum, tvättstuga, barnvagnsrum och gemensamhetsytor i form av en avskild terrass med sandlåda och grillmöjlighet.

Till lägenheten hör ett väl tilltaget vindsförråd, mycket behändigt beläget en trappa upp rakt ovanför bostaden.

Parkett i alla rum. Accesspunkter för bredband finns på många ställen genom hela lägenheten. Djupa fönsternischer med stenskiva ger gott om plats för alla dina krukväxter och/eller katter.

VARDAGSRUM
Det enorma panoramafönstret i vardagsrummet föll vi omedelbart för. Här flödar ljuset in under alla årstider, och under sommarhalvåret suddar fönstret ut gränsen mellan rummet och den anslutande balkongen. Högst upp i huset med helt fritt läge är det bara molnen som har insyn.

BALKONG
Från vardagsrummet kommer du ut på den stora balkongen, som ligger nästan rakt i söder. Här trivs tomater, grönsaker och allehanda solhungriga sommarblommor. Både möbler och förvaring ryms utan problem. Tycker du om att spendera sommaren i solstolen kan du jobba på brännan mellan klockan 10.00-18.00 cirka.

KÖK
Lägenheten har ett stort, rejält kök med matplats, som gjort för middagar och sociala tillställningar. Gott om bänkutrymme, eluttag och förvaring i skåp, kärl för sopsortering, uttag för diskmaskin (maskin kan ingå vid rätt byte), samt fullstor kyl och frys från Electrolux. Två stora fönster mot skogsbeklädd allmänning på baksidan av huset.

SOVRUMMEN
Det större sovrummet har utrymme för såväl en rejäl säng som sminkbord, arbetsplats och liknande. Det intilliggande mindre sovrummet används idag som kontor/hobbyrum, men passar perfekt för barn eller inneboende vuxen i en lite smalare säng. Med fönster i norr blir det sällan för varmt om sommaren i något av sovrummen.

BADRUM
Badrummet skiljer köket och vardagsrummet. Det är väl tilltaget, med stor väggfast spegel, badrumsskåp, kommod, badkar, handdukstork och uttag för tvättpelare (tvättmaskin kan ingå vid rätt byte). Helkaklade väggar.

HALL
Säkerhetsdörr. Den långa hallgången rymmer mängder med förvaring. Utöver hatthylla och utrymme för hallmöbel finns här inte mindre än fem garderober och ett städskåp, alla med tillhörande överskåp.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Hökarängens Gatukök
Lingvägen 148
Café Amanda
Hökarängsplan 3
Skolor och barnomsorg
Lokatten Fritidshem
Gubbängsvägen 63
Ängen förskola
Gubbängsvägen 107
Affärer
Kazi Indian Livs
Gubbängsvägen 108
Coop Gubbängen
Lingvägen 104
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Bytt
1x
Svarar vanligtvis inom 22 timmar

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis