Runby, Upplands Väsby

Hagvägen 7

1 mot 1

3 rum ∙ 69 kvm ∙ Vån 2

8 233 kr/mån

Annonsnummer: 1023119

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Väsby hem

Lägenheter ligger 7 min gång från pendeltågen.

Går buss precis utanför som tar dig ut till Kairosjön eller mot Väsby station och Väsby centrum.

5 min gång till hemköp och bensinstation. Med mindre än 5 minuters gång finns det runby torg som har ett apotek, en mindre Ica affär, runby krog, ett café, thai food truck.

Bott 2 år i lägenheten, när vi flyttade fick vi ny fläkt, ny ugn, och nya skåpluckor. Brandvarnarna har dom precis bytt och det finns två styckna. Vi målade om hela lägenheten så det ser fint och fräscht ut. Vi har inte hängt upp mycket på väggarna så det är väldigt få hål. Vi själva som lagt svart heltäckningsmatta i sovrummet, den är något nedtrampad runt sängen men i övrigt fräsch då vi vad jag vet aldrig spillt något på den och dammsugit den nästan dagligen, vi kan ta bort den om så önskas, under är vanlig plastmatta, något mörkare gul orange än resten av hemmet. I köket har jag satt dekorplats på kaklet, under är det ljusgrå färg, bruna bänkskivorna är dekorplats, något slarvgjort på ett hörn samt mellan bänken och spisen var det dåligt krepp att fästa på, men i övrigt ser det bra ut, under är en ljus gulaktig trä bänkskiva. i badrummet, vid hörnan har jag även där satt svar dekorplast, det ser väldigt bra ut, hyllplanen kan jag lämna kvar om så önskas, det ger en mysigare och lyxigare känsla i badrummet.

Byggnaden har 3 våningar. Lägenheten har ett rymligt vardags rum, även köket har bra med förvaring. Du kan gå runt i lägenheten, det är två ingångar till vardagsrummet och två ingångar till köket. Förrådet på källarplan ligger bra till in mot väggen och är i lagom storlek.

Övrigt har lägenheten bra med förvaring, en rymlig Walk in closet. Tvättstugan ligger utanför byggnaden, ni kan se den bakom boulbanan i bilden tagen på balkongen. Den har även en grillplats utanför. Finns 6 kolonilotter precis utanför balkongen, det går att hyra gratis om ledig finns. Parkering precis utanför mot avgift (inte hyrt en plats så vet inte vilka som finns lediga), på andra sidan vägen finns en gratis parkering. Även på andra sidan vägen finns postnord paketbox väldigt nära.

Hyresvärdarna är snabba och hjälpsamma. Trevliga och hjälpsamma grannar.

Vi är två tjejer som bott i lägenheten och vill nu byta den här mot två mindre. Jag kan även tänka mig byta 1 mot 1 men det bytet kan ske först när den andra partnern hittat eget på annat sätt.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Runby Krog
Runby Torg 3
Café Astrid
Centralvägen 1
Skolor och barnomsorg
Förskolan Runby Hage Öst
Oxundavägen 13
Förskolan Folkparken
Kullavägen 16
Affärer
Coop Nära
Industrivägen 2
Coop Väsby Centrum
Dragonvägen 86
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 2 dagar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis