Årsta, Årsta

Sköntorpsvägen 29

1 mot 1

1.5 rum ∙ 40 kvm ∙ Vån 6

8 500 kr/mån

Annonsnummer: 1024703

Balkong/terrass
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Hemmavid

Längst upp i 6 våningshus med fantastiskt utsikt över Stockholm.

OBS: På bilderna står det en säng i vardagsrummet pga inneboende, här finns annars plats för matbort, etc när man har sängen i den stora sovalkoven!

Välkommen till ett nybygge (aug 2018) på 1,5 rum och 40 kvadrat, med alla bekvämligheter som du kan kräva med diskmaskin, tvättmaskin, golvvärme, balkong, etc.

Lägenheten har genomgående hög kvalité. Det är parkettgolv i hela lgh, köket är platsbyggt och stor diskmaskin ingår. Spisen är av induktionstyp och ugnen är kombi av både varmluftsung eller elektrisk ugn. Badrummet har golvvärme samt kakel och klinkers. I badrummet finns en kombomaskin med tvätt och torktumlar-funktion. Lägenhetens ena långsida är praktiskt sett en stor förvaringsmöbel med superba förvaringsmöjligheter!

Lägenheten har en stor sovalkov vid ingången (2x2 meter), som även kan användas som ett matsalsrum eller en superstor hall. Köket är smart placerat längst med korridoren förbi badrummet, mot vardagsrummet där lägenheten mynnar ut i en balkong med trägolv och en fantastisk utsikt över Södermalm, Globen, Sofia Kyrkan, ända bort till de högsta attraktionerna på Gröna Lund.

Lägenheten finns på 6:e våningen och huset är byggd på en befintlig, nyrenoverad och förstärkt byggnad som huserar ett stort parkeringshus med, en skola, ett kontor samt en ICA-butik 5 meter från porten. Supersmidigt att ta en av de två hissarna ner 6 våningar, handla på ICA och ta hissen upp igen på nolltid. 100 Mbit internet ingår också i hyran. Lägenhetshuset har utöver detta även två stora innergårdar med artificiellt gräs, parkbänkar, ett enklare utegym, samt ett orangeri som skiftar mellan att ha utemöbler, soffor och bord, elelr att vara yogarum med vikter och yogamattor. Adressen innefattar 2 innergårdar, med 3 lägenhetshus och 111 hyresrätter vilket gör huset mycket omskött med städning, trädgårdsskötare, egen app, och snabb service och support om något händer.

Lägenheten befinner sig några stenkast från Gullmarsplans tunnelbanestation (3 min buss eller 8 mins normal promenad). Ifall om du ska åt andra hållet, ca 10 min bussresa till Årstabergs pendeltågsstation samt ca 15 min till Liljeholmen. 15 minuters promenad från Skanstull och fina promenadstråk runt Årstaviken och södra delarna av Södermalm med badplatser, utegym och promenadvägar i fina grönområden samt längs vattnet, ca 5 minuter gång från lägenheten. Väldigt härligt att gå ner och bada på sommaren.

I fastigheten finns ett cykelrum, barnvagnsrum med rullstolsförvaring, samt ett varmgarage med lediga platser att hyra för 1500 kr i månaden. Lägenheter har ett eget förråd som finns på källarplan.

Lägenheten är även väldigt väl ljudisolerad, du hör inte ens om det regnar ute när fönster och dörrar är stängda och knappt fyrverkerier. Den är smart planerad per kvadratmeter, snabb och smidig att göra rent samt fullt utrustad för att hellre kunna lägga tid på eget eller kanske balkongen, än med tvättstuga, att gå långt till affären eller resa långt till och från jobbet.

Jag har nu bott här med en kompis inneboende och haft två olika sovrum (ett i vardagsrummet), vilket funkar fantastiskt. Om man är ett par eller ensamstående och bara använder den stora sovalkoven (som får plats med stor dubbelsäng), så har man mycket utrymme över för matbord etc utöver vardagsrummet.

Jag söker en något mindre lägenhet innanför tullarna, med lägre hyra då jag nu ska bo själv. Stort plus om du har balkong med eftermiddags & kvällssol.

Exakt hyra 8877kr, men då ingår internet och uppvärmning.

Kring huset finner du underbara ICA Nära, Local (Café / Rest), Årstaskogen och Årstaviken. Under bakre delen av huset ett ett pinginsbord under tak. Brevid en lekplats, en mindre basketplan och en street-fotbollsplan. Även nära till Hammarbys nya träningsanläggning på Årsta idrottsplats.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
Stadsdelar
Östermalm, Stockholm
Norrmalm, Stockholm
Vasastan, Stockholm
Kungsholmen, Stockholm
Södermalm, Stockholm
I området
Restauranger
Kafé Årstafrun
Sköntorpsvägen 3
Pizzeria Årsta
Ralångsvägen 4
Skolor och barnomsorg
Pysslingen Förskolor Trollstugan
Gullmarsvägen 114
Öppen Förskola
Vättersvägen 15
Affärer
ICA Nära Årsta
Sköntorpsvägen 27
ICA Supermarket Årsta
Årstavägen 43
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Bostadstips
Baggeby-Larsberg, Lidingö
Fregattvägen 9
Märsta, Stockholms län
Frejgatan 10
Norra Botkyrka, Huddinge
Fogdebacken 2

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis