Maria, Stockholm

Fatburs Brunnsgata 1

1 mot 1

3 rum ∙ 73 kvm ∙ Vån 6

10 200 kr/mån

Annonsnummer: 1025219

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd privat hyresvärd

Upptäck den ultimata livsstilen i denna fantastiska lägenhet, belägen på Fatburs Brunnsgatan, i det charmiga Södermalm. Denna rymliga tvåa har varsamt omvandlats till en trea och erbjuder ett överflöd av charm och karaktär över sina 73 kvadratmeter.

Denna lägenhet, som ligger högst upp i byggnaden, ger en känsla av exklusivitet och lugn mitt i stadens puls. Varje rum är fint utformat, och med sin distinkta karaktär, erbjuder det perfekta utrymmet för både avkoppling och umgänge. Den traditionella planlösningen gör att varje rum kan njuta av sitt eget lugn och ro.

Det stora vardagsrummet är hjärtat i detta hem. Det är generöst till storleken och inkluderar ett imponerande burspråk, vilket ger en underbar utsikt och ger rummet en unik atmosfär. Det finns också två sovrum, vilket ger flexibilitet för familjeliv, gäster eller kanske ett hemmakontor.

Placeringen är verkligen oslagbar. Precis ovanför Södra Station, vilket innebär enkel tillgång till resten av Stockholm och vidare. Södermalm är en livlig stadsdel, känd för sin kreativa atmosfär, sina butiker, kaféer och restauranger. På promenadavstånd hittar du även flera parker som erbjuder en andningspaus från stadens puls.

Men det är när solen går ner som lägenheten verkligen kommer till sin rätt. Njut av lugnet och den fantastiska utsikten över staden från ditt vardagsrums burspråk, medan ljuset från solnedgången filtreras genom fönstren.

För bara lite över 10 000 kr i månaden kan du kalla denna pärla ditt hem. Att bo på Fatburs Brunnsgatan ger dig inte bara ett hem, utan en plats att skapa minnen och njuta av det bästa som Stockholm har att erbjuda.

Så tveka inte - ta chansen att göra denna speciella plats till ditt nya hem. Upplev själv den unika kombinationen av charm, komfort och bekvämlighet som denna lägenhet har att erbjuda. Kom och upplev allt som detta hem och Södermalm har att erbjuda - vi ser fram emot att välkomna dig till Fatburs Brunnsgatan.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Restaurang Stekpannan
Fatburs Brunnsgata 14
Restaurang Lilla Wien
Swedenborgsgatan 20
Skolor och barnomsorg
Förskolan Pärlan
Fatbursgatan 14
Villekulla Förskola
Timmermansgatan 46-48
Affärer
Coop Nära
Swedenborgsgatan 21
Risotto Fine Foods & Wine
Timmermansgatan 44
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 3 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis