Linköping, Östergötlands län

Snickaregatan 16A

1 mot 1

1.5 rum ∙ 30 kvm ∙ Vån 1

3 281 kr/mån

Annonsnummer: 1028144

Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd privat hyresvärd

OBS! Tyvärr är jag i nuläget inte intresserad av att byta till en lägenhet som ägs av Stångåstaden, då jag i så fall skulle förlora mina kö-poäng hos dem.

Lägenheten som vetter mot innergården är en 1,5:a på 28 kvm med sovalkov och låg hyra. I hyran ingår värme, vatten och källarförråd. Kokvrå med fönster, spis, ugn, fläkt, kyl- och frys samt gott om förvaringsutrymme. Badrum med dusch. Rymliga garderober i hallen. Högt i tak med 2,60 i höjd. 1 trappa upp. Hiss finns. Tillåtet med husdjur. Tvättstuga, cykelförråd och skyddsrum i källaren. Till tvättstugan hör 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare samt ett separat torkrum. Det är lätt att få tvättpass. Passen är 5 timmar långa, så man hinner med mycket. Toppenbra, seriös och hjälpsam hyresvärd samt trevliga grannar!

Med bara 5 minuters promenad från Linköpings resecentrum/centralstation ligger lägenheten mitt i stadskärnans puls, med närhet till allt man kan tänka sig. Både Hemköp och ICA Supermarket finner du precis runt hörnet och med cykel tar du dig med enkelhet till universitetet på en kvart. Busshållplats finns 2 minuter bort varifrån du kan ta dig till LiU på ca 10 minuter. Med cykel tar du dig även till universitetssjukhuset på 10 minuter. Bättre läge får man med andra ord leta efter!

Lägenheten ligger precis intill Stångån med härliga promenadstråk, badmöjligheter, utegym och LKPG Wake Park med vattenskidor och wakeboard. Sport- och fritidsområdet Stångebro finner du på andra sidan ån, vilket erbjuder öppna gräsfält, discogolfbana, ishall, bandybana, SAAB Arena samt multihallen Linköpings Sportcenter med bland annat padel, innebandy och basket. Bara ett stenkast iväg ligger dessutom Linköpings nybyggda simhall med Medley bad & gym. Föredrar man hellre Roxens böljande vågor, så är det inte heller långt till Linköpings segelsällskap.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Kungsgatan (287 meter)
Tåg
Linköping C (445 meter)
Restauranger
Pinchos
Storgatan 30 (177 meter)
Stångs Magasin
Södra Stånggatan 1 (198 meter)
Skolor och barnomsorg
Förskolan Kungsgatan 15
Kungsgatan 15 (147 meter)
Förskolan Ådalagatan 14
Ådalagatan 14 (480 meter)
Affärer
Tebladet Trädgårdstorget AB
Nygatan 25 (361 meter)
Allfisk Edén AB
Nya Tanneforsvägen 19
Är du intresserad av ett byte?
Svarar vanligtvis inom 1 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis