Sigtuna, Stockholms län

Bergvägen 33

1 mot 1

4 rum ∙ 90 kvm ∙ Vån 2

10 000 kr/mån

Annonsnummer: 1028634

Balkong/terrass
Blivande BRF

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Sigtunahem

- Sigtuna är Sveriges första stad och världens runstenstätaste plats. I över 1000 år har människor från hela världen mötts här. De magiska slotten, den vackra naturen och vattnet, ruinerna och den storslagna historien tillsammans med den unika atmosfären från alla butiker, restauranger, caféer och hotell är några av anledningarna till att Sigtuna är en så älskad plats.
Sigtunas många restauranger och caféer erbjuder måltidsupplevelser för alla. Här finns allt från klassiska caféer till nytänkande gourmetkrogar med mat lagad av prisbelönta kockar.
När vädret sedan tillåter finns här en uppsjö av härliga uteserveringar.
Sigtuna är perfekt för fika. Året runt. Stanna upp och unna dig en kopp på något av alla mysiga ställen. Här finns sjönära uteserveringar, slottscaféer och annorlunda ställen. Prisbelönta caféer med ett oemotståndligt utbud.
vill man läsa och veta mer om denna idylliska lilla stad så är www.destinationsigtuna.se en sida där du finner den mesta av nyttig och intressant information.
Sigtuna är en idyllisk liten småstad som har saker att erbjuda oavsett säsong.

- Här finns en nyligen totalrenoverad från golv till tak, en 90 kvm stor hörnlägenhet med 3 rymliga sovrum, stort vardagsrum, härligt kök, separat badrum/wc samt klädkammare på 2:a våningen i ett trevåningshus med sammanlagt tre portar, byggt på början av -70 talet i ett lugnt område, med inglasad balkong mot grönområde med grillplats, promenadstråk/skog. En bra och genomtänkt planlösning och en hel del extra tillval utöver standard som kompletterats efter stamrenoveringen av nuvarande hyresgäst. Bra med förvaringsmöjligheter för säsongprylar i något av dom 2 tillhörande förråden (ett på vind, ca 10kvm samt ett i källare, ca 3kvm), även ett större garage i samma hus finns för övertagande, även här är det uppdaterat med bra förvaringsmöjligheter och rymlig plats för bil. I huset finns även en totalrenoverad tvättstuga i samma uppgång, 1 trappa ner, med dubbla tvättmaskiner, stor torktumlare samt torkskåp, även mangel för den som nyttjar sådan. Digitalt boknings-system vilket är smidigt och finns alltid generöst med tvättider. Porttelefon med öppningsfunktion via mobil alt hemtelefon, entrédörr öppnas antingen med kod eller digital "blipp"bricka, likaså samtliga dörrar i fastigheten som leder till allmänna utrymmen så som förråd, tvättstuga, cykelrum etc. Källsortering finns i separat hus bredvid.Nere på källarplan finns en större lokal att hyra för självkostnadspris som hanteras av representant från HG-föreningen, smidigt vid större kalas eller fester!

- Nära till bussar och affärer samt Mälaren och bad & flertalet idrottsplatser. Flertalet förskolor/skolor inom promenadavstånd, däribland nyöppnade Engelska skolan etc. 30 min till Uppsala, 40 min till Stockholm och 10-15 min till Arlanda.
Finns massor att skriva men bör ses och upplevas!

*en diskussion mellan alla boende är igång för att se över intresset av att starta en bostadsrättsförening inom överskådlig framtid*

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
112, Kungsholmen / Essingeöarna
114, Östermalm
115, Östermalm / Gärdet / Djurgården
116, Södermalm, östra
117, Södermalm, västra / Gröndal
118, Södermalm, centrala
120, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad
I området
Restauranger
Clementsons Kök Och Matsal Handelsbolag
Villavägen 5
Farbror Blå Café & Matsal
Stora Torget 4
Skolor och barnomsorg
S:t Lars Fritidshem
Olofsgatan 1
Föräldraföreningen Förskolan - Harberget
Skolbacken 81
Affärer
Akis Livs AB
Stora Brännbovägen 31
American food and gift store
Stora Gatan 46
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 1 timmar
Bostadstips
Åkersberga, Stockholms län
Söra skolväg 6
Johanneberg, Göteborg
Meijerbergsgatan 6
Möllevången, Malmö
Ystadsgatan 23a

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis