Södermalm, Stockholm

Bergsunds strand 51

1 mot 1

3 rum ∙ 76 kvm ∙ Vån 6

14 824 kr/mån

Annonsnummer: 1029790

Balkong
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Frälsningsarmén

Lägenheten
Vindslägenhet med takterass i Hornstull med extra stor balkong/terass som förlänger rummet. Lägenheten byggdes 2013, när fastigheten från 1934 helrenoverades, och består av ett stort, ljust vardagsrum och kök i öppen planlösning, perfekt för den som gillar att umgås! Två sovrum i varsin ände av lägenheten (inbyggda garderober i varje) och ett fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Köket är utrustat med diskmaskin, köksö, en modern gasspis och stor kyl och frys. Lägenheten känns modern men inte som en typisk nyproduktion då den ligger längst upp i ett gammalt hus. Vi har morgonsol på terassen till 10 sen försvinner solen ett tag för att återvända runt 14, sen får man njuta av eftermiddags och kvällssolen över vackra takåsar. Solnedgångarna är helt magiska härifrån. Det bästa med lägenheten är ljusinsläppet och att den är ljudisolerad, det är inte lyhört alls. En lugn oas mitt i Hornstull.

Området
Hornstull är en stadsdel full av liv samtidigt som du bor väldigt naturnära. På sommaren är du ett stenkast från Hornstulls marknad, badmöjligheter och fina promenadstråk på Långholmen, Reimersholme, i Tantolunden och runt Årstaviken. Det är svårt att bo smidigare med tunnelbanans röda linje 20 m från porten, mitt emot ICA, Hornstulls galleria över gatan, restauranger, gym och flera busslinjer (även flygbuss) inom 1 minuts gångväg. Bergsunds garage ligger precis bredvid porten där man kan hyra garageplats, kötiden är dock upp till ett år. Finns flera andra prisvärda garage nära. Vi har boendeparkering vilket fungerar utmärkt då vi aldrig behöver leta länge efter parkering.

Vad vi söker
Vi älskar vårt hem men är samtidigt en växande familj och behöver se oss om efter en större lägenhet. Kanske sitter du på en större lägenhet men drömmer om en balkong, att kunna odla eller äta middag ute under sommarmånaderna? Helst bor vi kvar på Söder men hela innerstan är intressant. Även närförorter om det är ett charmigt objekt. Vi är inte intresserade av nyproduktion i områden som Norra Djurgårdsstan, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad.

Hyresvärd
Vi har bott i huset i snart 10 år och Frälsningsarmén är en mycket uppskattad hyresvärd. De svarar snabbt på mejl och det har aldrig varit något problem om man behöver laga något eller behöver annan assisstans.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Enzos Hornhuset
Långholmsgatan 15
Barranco Hornhuset
Långholmsgatan 15
Skolor och barnomsorg
Kristinehov Fritidshem
Folkskolegatan 13
Förskolan Il Crocodill
Hornsbruksgatan 17
Affärer
Bagarn i Hornstull AB
Långholmsgatan 23
ICA to go
Långholmsgatan 21
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 18 timmar

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis