Solna, Stockholms län

Björnstigen 14

1 mot 1

3 rum ∙ 89 kvm ∙ Vån 4

7 657 kr/mån

Annonsnummer: 1031078

Balkong/terrass
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Signalisten

Stor djur- & rökfri 3:a näst högst upp i huset. Vardagsrum i anslutning till balkong i Öster/Söder med utsikt in mot Stockholm. Badrum med badkar och separat WC. Stort kök med matplats för (minst) fyra personer. 3-glasfönster. Klädkammare som rymmer mycket. Två källarförråd (1,5 + 6 kvm), cykelrum, hiss rätt ner till tvättstuga, torkrum mm. Vilande Brf bildad, men för närvarande är ingen försäljning/ombildning.

Hyresvärden Signalisten planerar för stambyte i fastigheten de närmaste åren, men det har överklagats och verkar nu invänta kommunalvalet i höst då många hoppas att ett maktskifte i kommunen kan ytterligare senarelägga eller stoppa processen. Signalisten erbjuder om/när det blir av en alternativ lika stor lägenhet (eller mindre) i deras bestånd med betald flytt. Hur omfattande renoveringar som kommer ske i samband med stambytet är inte avgjort och därmed går det inte heller att säga hur mycket hyran kommer att höjas, men då Signalisten är en stiftelse (inget vinstsyfte) är det fokus på låga hyror även framåt.

Bergshamra är ett lugnt, tryggt, barnvänligt och naturnära område mellan Brunnsviken och Edsviken med många fördelar att bo i. Här bor ni med närhet till det allra mesta. Här finns flertalet förskolor och grundskolor på säkert gångavstånd samt flertalet lekplatser för barnen. I Bergshamra centrum finns diverse närservice så som vårdcentral, bibliotek, apotek, livsmedelsbutiker, blomsteraffär, restauranger, frisörer, badplatser, Ulriksdals slottspark, Bockholmen, Bergianska trädgården med mera.
Samtidigt är det jättenära till stan med mycket bra kommunikationer. Framförallt tunnelbanan som tar dig in till T-centralen på 10 min. Stockholms universitet bara en tunnelbanestation bort. Det finns även flertalet bussar som kopplar ihop Bergshamra med stora delar av Stockholm.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
112, Kungsholmen / Essingeöarna
114, Östermalm
115, Östermalm / Gärdet / Djurgården
182, Danderyd
I området
Restauranger
LIKO Restaurang
Björnstigen 32
Kafé Sjöstugan
Pipers Väg 22
Skolor och barnomsorg
Fröet Förskola
Carl Malmstens Väg 72
Barnens Montessoriakademi
Carl Malmstens Väg 10
Affärer
Coop Bergshamra
Rådjursstigen 3
Team T.s.f. AB
Rådjursstigen 3
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 2 timmar
Bostadstips
Särö
Liabovägen 33
Östermalm, Stockholm
Grev turegatan 39
Vallda-Tingsberget, Kungsbacka
Storgatan 31

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis