Stockholm, Stockholms län

Bryggvägen 7

1 mot 1

1 rum ∙ 42 kvm ∙ Vån 1

6 800 kr/mån

Annonsnummer: 1037505

Balkong/terrass
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd privat hyresvärd

Charmig lägenhet på 42 kvm i vackra Gröndal/Ekensberg.

Lägenheten är den största 1:an i huset med rymligt nyrenoverat kök där plats för köksbord finns. Induktionshäll, diskmaskin och mikro. Bra plats till förvaring. Finns möjlighet att sätta dit en dörr som stänger öppning mellan kök/v.rum. Står just nu i källarutrymmet.

Vardagsrum/sovrum tillsammans med plats för 160 säng samt soffa med soffbord + tv om så önskas. Bra planlösning.

Balkong med utsikt mot baksidan av huset där yta finns med bänkar samt bord. Här vår man plats med bord + 2 stolar eller mindre soffgrupp. Nylagt trall för ca 1 år sedan.

Badrum är helkaklat och nyrenoverat. Glasdörrar till dusch. Ena badrumsskåp är nyinköpt för ca 3 år sedan.

Varmvatten ingår i hyran. Indraget fiber i huset. Vi har Telenor och har fungerat bra.

Tillgång till tvättstuga samt källarutrymme. 2 soprum för sortering. Ett vid entreplan för glas/metall samt plast. Ett vid ingång på baksidan av hus för hushållssopor, papper samt grovmaterial. Finns även cykelrum.

På båda kortsidor av hus finns tillgång till utomhusparking. 700kr / månaden. Jag och min sambo har idag varsin plats och fick med väldigt kort varsel.

Hyresvärd är privatvärd, Richterska stiftelsen. Förvaltning sker av Savills Förvaltning AB. Vi har varit i kontakt med båda vid flertal tillfällen, alltid fått bra och tillmötesgående hjälp.

Stort hus, 7 lägenheter per våning (ej inkl. BV) och totalt 9 våningar. Alla grannar är supertrevliga och vi har aldrig upplevt några problem med högt väsen etc. Området är lugnt med mycket barnfamiljer.

I närheten finns en livs som har enklare utbud, ca 1-2 min gångväg. Längre ut på Ekensberg, finns en större livs med lite mer till utbudet. Där finns även postombud. 5-7 min gång. Även ca 1 min bort finns Thelins Cafe med gudomlig solplats under sommaren. Rekommenderas starkt!
I Gröndal (5-10min gång) finns Lundbergs Bageri som vi även varmt kan rekommendera. Vägg i vägg finns ännu en kiosk/livs med postombud. I gröndal finns en Coop butik.

Följer man Bryggvägen ner kommer man till en brygga där grannar i området samlas för att sola en varm dag eller äta middag/picknick och kollar på solnedgången. Följer man bryggen längs vattnet, kommer man bort till Ekensberg. Magiskt fint på sommar och vinter.

120m till buss som tar 7min till Liljeholmen. Alternativ 5-10min promenad till Gröndal och sedan 5min resväg med tvärbana till Liljeholmen.

Vi hade gärna bott kvar om chansen finns att byta till större lägenhet. Vi är förälskade i huset, området då det är allting vi kan tänka oss och önskar. Vi ser att endast seriösa besökare tackar ja och vill gå vidare. Vid intresse, finns chans att komma för visning.
Hör gärna av dig om du har några frågor! :D

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
117, Södermalm, västra / Gröndal
120, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad
121, Johanneshov / Enskededalen
122, Enskede
124, Bandhagen / Högdalen
126, Hägersten, östra
128, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal
129, Hägersten, västra
131, Saltsjö / Nacka / Hammarby
I området
Restauranger
Hanoi Boutique
Styrbjörnsvägen 16
Matprofilen Restaurant AB
Gröndalsvägen 171
Skolor och barnomsorg
Pegasus Fritidshem
Matrosbacken 20
Viken Förskola
Gröndalsvägen 146
Affärer
Coop Gröndal
Gröndalsvägen 36
Coop Nära
Badstrandsvägen 28
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis