Svartsjö, Stockholms län

Hästhagen 4

1 mot 1

3 rum ∙ 72 kvm ∙ Vån 1

5 832 kr/mån

Annonsnummer: 1038593

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Svartsjö projekt AB

Tacka endast JA om du är seriös!

OBS! 30 min med bil från city, ca 1 tim med kollektiv trafik. 300 m till busshållsplats Färjestadsvägen. Smidigast är att ha bil för att bo här ute. Vänligen kolla var lägenheten ligger geografiskt innan vi bestämmer något.

FINNES
Ljus och rymlig trea med fönster åt alla håll. Byggnadsår 1950, innan mig bodde en och samma dam i denna lägenhet så den är välbevarad. Jag målade om alla rum när jag flyttade in våren 2019. Badrummet renoverat ett par år innan dess och är jättefräscht.

Lägenheten ligger på första våning men ändå en bit upp utan insyn förutom i de extremt stora vardagsrumsfönstrena som är lägre och större än de andra. Den har balkong och nedanför kan man odla och ha utemöbler. Jag har planterat en del buskar för att få det mysigare. Stora gräsytor runtomkring, totalt 5 hus med ca 4 lägenheter i varje. Väldigt lugnt område med många äldre personer. Ligger avsides från ”större” vägen. Djur är helt ok att ha.

Vardagsrummet är fantastiskt med stora fönster, fint parkettgolv i trä. Köket är rymligt med god arbetsyta, skafferi och gott om förvaring. Skåp som nyttjar hela utrymmet upp till taket. Tre stora garderober i sovrummet, mer förvaring vid gången till badrummet.

Bra med förvaring både i lägenheten och i källaren där det finns ett förråd samt en typ av äldre matförråd med hyllor, detta ingår i hyran. Tvättstuga i samma byggnad en trappa ned på måndagar, fre-sön är fria att tvätta på vid behov. Hushållsel tillkommer och brukar ligga på 3-400kr/mån.

Ligger lantligt nära naturen med många fina stråk att gå, Svartsjö slottspark med tillhörande café precis bredvid. På Ekerö finns många naturreservat och vandringsleder att upptäcka. Populära kyrkornas second hand, trädgårdscafeerna juntras grönt och rosenhill är några av smultronställena.

Coop och Ica ca 5 km. Förskolor och skolor detsamma. Fri parkering och gott om utrymme för flera fordon.


SÖKES
Minst en tvåa, helst på bottenvåning eller våning 1 då jag har katt som vill gå ut små stunder. Söker boende främst i Nockeby eller i Blackebergsområdet då jag jobbar på Ekerö och vill ha relativt nära.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Nästgården Restaurang & Pizzeria
Herman Palms Plan 2
Yunus Emre HB
Sandviksvägen 111
Skolor och barnomsorg
Förskola Fagerstrand 75
Fagerstrand 75
Kyrkans Allmänna Förskola
Riddersviksvägen 166
Affärer
Svartsjö Café Livs
Plogvägen 6
Lindhagen Macken AB
Fagerstrand 33
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis