Råsunda, Solna

Virebergsvägen 19

1 mot 1

4 rum ∙ 92 kvm ∙ Vån 1

13 900 kr/mån

Annonsnummer: 1045862

Balkong/terrass
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd privat hyresvärd

Jag har en mycket fin 4:a på 92 kvadratmeter i femtiotalsstil, i ett lugnt och bra läge i Vireberg. Lägenheten är för närvarande under stambyte och helrenovering, vilket blir klart i december 2022. Byte kan ske tidigast 1 januari, eftersom vi inte kan bo där under renoveringen. Angiven hyra är uppskattad hyra efter renoveringen, mer om detta längre ned i annonsen. Jag älskar min lägenhet och vill egentligen inte flytta men jag söker nu efter ett billigare boende. Jag byter gärna så snart som möjligt.

Förutom nya stammar och el blir det nya parkettgolv i alla sovrum och köket (där det nu är plastgolv). Dessutom nya tapeter och målat i alla rum. Badrummen får nya golv, och i det stora badrummet kakel och förberett för tvättmaskin. I köket blir det ny köksinredning (vitvaror, skåp och bänkar) och förberett för diskmaskin. Det kommer att bli jättefint!

Lägenheten har ett väldigt rymligt vardagsrum med fiskbensparkett och vacker halvvägg till en inre hall som ger en fantastisk rymd. Två stora sovrum och ett mindre sovrum. Köket är mindre, men ändå så pass stort att det finns plats för matbord som rymmer fyra personer. Eftersom vardagsrummet är mycket stort går det även att ha ett större matbord där. Två badrum där båda har wc och handfat och det större av dem får dusch efter renoveringen. En klädkammare, och bra förvaring i garderober i hallen. Lägenheten ligger på våning 1 men ändå begränsad insyn på grund av suterräng. Balkong med morgon- och förmiddagssol.

I samband med renoveringen kommer hyran att höjas, till en hyra som motsvarar lägenhetens storlek och standard i samma område. Ett riktmärke är att hyresvärden kommer begära 50 procents hyreshöjning och den bör alltså landa på omkring 13 500 (nuvarande hyra är cirka 9000). Räknar du med max 14 000 slipper du obehagliga överraskningar men det kan också bli lägre höjning än vad de begär.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
169, Solna, innerstad/norra/östra
170, Solna, norra
171, Solna, innerstad/södra
172, Sundbyberg, innerstad
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
169, Solna, innerstad/norra/östra
170, Solna, norra
171, Solna, innerstad/södra
172, Sundbyberg, innerstad
I området
Restauranger
Klå Fann Thai
Ekensbergsvägen 97
Bergas Kök O Matsal
Ekensbergsvägen 93
Skolor och barnomsorg
Fritidshem Månen
Ekensbergsvägen 89
Fritidshem Svalan/Björnen
Ekensbergsvägen 89
Affärer
ICA Maxi Stormarknad
Svetsarvägen 18
LiDL
Ankdammsgatan 35
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 8 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis