Krokslätt, Göteborg

Glasmästaregatan 27

1 mot 1

3.5 rum ∙ 87 kvm ∙ Vån 1

9 814 kr/mån

Annonsnummer: 1047818

Balkong/terrass
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Poseidon

Vi har en mycket välplanerad 3:a med två sovrum, stort vardagsrum, förråd som används som kontor (med fönster så kan även användas som barnkammare eller annat), stor och fin balkong samt fransk balkong i sovrummet. Vi har delat av vardagsrummet för att skapa ett utrymme för gäster / barnen. Köket är från Marbodal och är rymligt och fräscht. Lägenheten har även diskmaskin och säkerhetsdörr.

Alla väggar är tapetserade / målade vitt år 2021. Modern standard och stambyte är genomfört 2012 då även kök och det helkaklade badrummet renoverades. Första våningen med en lägenhet under oss, och eftersom just vår uppgång ligger i en sluttning är det i princip ingen insyn och det är långt till marken så det känns väldigt skyddat och tryggt. Vi får in jättemycket ljus vilket vi älskar.

Lugn trappuppgång, trevliga grannar, tillgång till flera lekplatser och öppen förskola. Det är nära till både Engelska skolan och Johannergsskolan och finns många bra förskolor i närheten.

Det finns även gästlägenhet som kan hyras vid behov samt god tillgång till parkering (separat kö finns för parkeringsplats och garage, vi behövde inte vänta långa för att få vår parkeringsplats på parkeringsdäck). Vi har en modern tvättstuga med gott om tider, men i lägenheten är det förberett för tvättmaskin så vi har vår egen maskin i badrummet.

Det tar inte mer än 20 minuter att promenera ner till Korsvägen. En kort promenad till Pilbågsgatan där buss 18, 19 eller 52 åker från eller ännu närmre till vår egen hållplats där buss 19 går. Det går även snabbt att promenera till Toltorpsdalen och Safjället och många möjligheter till träning, närhet till natur och allt man kan tänkas behöva. Spårvagnar går backen ner, knappt 10 minuters promenad från vårt kvarter.

Vi trivs väldigt bra i området och vill helst inte flytta, men önskar en större lägenhet så barnen får varsitt sovrum. Kan tänka oss en mindre lägenhet om den ör välplanerad och närmre barnens skolor i nedre Johanneberg, skyddad innergård eller lekplats med uppsikt från lägenheten är ett stort plus. Vi vill endast bo hos kommunal värd alternativt etablerade privata värdar så som Ernst Rosén, Kjellberg & Möller, Källfelt etc.

Hör endast av er vid verkligt intresse, tack, och tacka gärna nej i er byteslista om ni inte är intresserade så vi slipper undra. Vi är snabba med att visa vår lägenhet vid intresse och önskar detsamma från er.

För kännedom är angiven hyra varmhyra och i hyran ingår sophämtning, trappstädning, värme och kallvatten samt varmvatten.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
411, Nordstaden / Vasastaden / Johanneberg
412, Örgryte / Johanneberg
413, Linnéstaden / Annedal / Guldheden / Masthugge
I området
Restauranger
Jaipur Indisk Restaurang
Fredriksdalsgatan 5
Restaurang Björk och Bambu
Vegagatan 50
Skolor och barnomsorg
Sörgårdens Förskola
Bäckeforsgatan 20
Förskolan Krokus
Utlandagatan 24
Affärer
Willys Göteborg Elisedal
Scoutgatan 11
Willys AB
Falkenbergsgatan 3
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 2 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis