Kungsholmen, Stockholm

John Bergs plan 9, Två balkonger

1 mot 1

3 rum ∙ 70 kvm ∙ Vån 2

9 700 kr/mån

Annonsnummer: 1049013

Balkong
Hiss
Badkar
BRF

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Olov Lindgren

Mycket fin, ljus 2:a med högt läge utan insyn. OBS som är perfekt att göras om till en 3:a, rummet har i så fall eget fönster.Stockholms finaste utsikt från TVÅ egna balkonger( ej avdelad) med soluppgång över Solna, Vasastan, Östermalm, Gärdet med Kaknästornet och City. Här kan du sova med öppet fönster och vakna med fågelkvitter.Kvällsol från den andra balkongen med utsikt över Karlbergskanalen,Karlbergs slott och Solna.Högt och fritt läge med mycket ljusinsläpp, den känns som typ våning 4 eftersom den ligger på en sluttning av Stadshagsberget 52 m ö h,sista huset på John Bergs Plan 9 . Ljus och ingen insyn alls från något håll.Stort och fint vardagsrum med parkett som kan göras om till två rum , högt i tak.Fiskbensparkett i sovrummet med 4 garderober längs med väggen och en balkongen med kvällssol.2.70 i takhöjd.Köket är fräscht i vitt med fin parkett och diskmaskin .Här kan man sitta 6-8 personer.Badrummet är helkaklat med badkar och tvättmaskin. 2,70 i takhöjd.Fiber är installerat.Jag satte hyran på 9500 för jag vill inte missa byten för 270 kr. Hyran är på 9770.Det är ett mysigt område med både boende i alla åldrar, det samma med grannarna mycket trevliga och i olika åldrar. 5 minuters promenad till Västermalmsgallerian endast.Stadhagens och Fridhemsplans Tunnelbanestation finns precis i närheten.Buss 56 går hit från Fridhemsplan och vidare till Hornsberg och Stora Essingen om behov finns.

Det finns alltid parkeringsplatser precis utanför oavsett vilken tid på dygnet. Vill du ta en Voi finns det alltid en utanför.

Mycket fin tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp, det finns alltid tider att få.

3 minuter till Kungsholmsstrand och Karlbergskanalen. 7 minuter till Norrmälarstrand, Mälaren och Rålambshovsparken.Olov Lindgren är en mycket bra värd som är snabb att komma hit när jag har behövt hjälp.På baksidan finns en fantastisk fin uteplats enbart för vårt hus med fina planteringar , bänkar och bord. Perfekt för grillning och gott om plats för kubbspel!Stadshagen kommer få fina torg, handel och restauranger 2023 precis brevid på St Göransgatan , 3 minuter från lägenheten.Jag trivs jättebra men vill byta pga familjeskäl.


Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Yellow Sthlm
Alströmergatan 49
O'Learys
Alströmergatan 20
Skolor och barnomsorg
Förskolan Röda villan
Welanders Väg 3
Kungsholmens västra förskola
Welanders Väg 4
Affärer
Aliss Delikatesser
Stadshagsplan 1
LiDL
Sankt Göransgatan 70
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Bytt
1x
Svarar vanligtvis inom 1 timmar

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis