Stockholm, Stockholms län

Stortorget 7

1 mot 1

4 rum ∙ 124 kvm ∙ Vån 3

11 800 kr/mån

Annonsnummer: 1051453

Balkong/terrass
Öppen spis/kakelugn
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Mäster Olofsgården

Detta är ett försök att söka nya kreativa kedjor i ett byte där Stortorget 7 redan är godkända av våra värdar och våra egentliga lägenheter, på Sankt Eriksgatan 7 och Nimrodsgatan 14. Jag heter Lotta och vill ni kontakta Sindra på Stortorget direkt för visningar i någon kedja vi har med den här annonsen så har hon annonsnummer: 945817
Vi är rutinerade bytare och går gärna den extra milen vid rätt objekt, som skall vara i äldre stil alt nåt riktigt speciellt samt ej lägenheter med förestående stambyte på G.
Vi uppskattar ärlig och snabb kommunikation och jobbar effektivt och projektleder kedjor upp till 6 parter om så skulle behövas. Det enda du behöver göra är att hålla och gå på visning 🙂

Beskrivning av Stortorget kommer här:

I hjärtat av Gamla stan finns denna lägenhet, med utsikt mot Stortorget. Endast tre andra hushåll bor här, resten är restauranger och företag. En balkong/terass delas med de andra hushållen.Entre/hall med fransk balkong som vetter mot innergård. Trägolv och målade väggar.

Sovrum 1 har parkettgolv, målade väggar samt två fasta garderober/förråd. Fönster vetter mot innergård.

I dagsläget har lägenheten 4 rum då ett rum har delats av. Sovrum 2 och 3 är alltså egentligen ett rum, avdelad med en gipsvägg. Kan enkelt tas bort om man hellre vill ha ett stort rum. Trägolv och målade väggar.

Köket är nytt från 2019. Plastmatta, skåp från IKEA, laminatskiva och klinker i grafitgrått. Två fönster som vetter mot Svartmangatan.

Vardagsrum med parkettgolv, panel och målade väggar. Två fönster mot Stortorget och utsikt mot Svenska Akademien (f d Börshuset). Fungerande öppen spis.

Separat WC och badrum. Kaklade väggar. Dessa utrymmen är dock i behov av förnyelse.Tvättstuga, cykelrum och soprum finns vid intilliggande innergård. Fiber och uppvärmning ingår i hyran.

I stadsdelen hittar du många restauranger och butiker, mataffärer, apotek, dagis, skola, lekpark och badhus. Trivseln är mycket hög då Gamla stan är lite av en egen stad i staden där de boende har en alla-känner-alla-känsla.Med boendeparkering har man tillstånd att parkera både i Gamla stan och på intilliggande stadsdelar. Som boende i Gamla stan har man en reducerad avgift i Vattugaraget, som ligger på ca 10 promenadavstånd. Vi har hyrt en plats där i många år och betalar i dagsläget 2125 kr/mån.Vi har stormtrivts i denna lägenhet i tjugo år. Nu har dock de små blivit stora och behovet har ändrats en aning.

Vi har inte bråttom med ett byte, utan inväntar det som känns rätt.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
112, Kungsholmen / Essingeöarna
114, Östermalm
115, Östermalm / Gärdet / Djurgården
116, Södermalm, östra
117, Södermalm, västra / Gröndal
118, Södermalm, centrala
Stadsdelar
Södermalm, Stockholm
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
116, Södermalm, östra
Stadsdelar
Södermalm, Stockholm
I området
Restauranger
Ebenist
Stortorget 7
Grillska Huset café och restaurang
Stortorget 3
Skolor och barnomsorg
Nikolaigården Förskola
Skomakargatan 30
JENSEN education
Lilla Nygatan 13
Affärer
Mathem i Sverige AB
Slottsbacken 10
Coop Nära
Järntorget 80
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 4 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis