Maria, Stockholm

Vartoftagatan 15

1 mot 1

3 rum ∙ 85 kvm ∙ Vån 4

13 750 kr/mån

Annonsnummer: 1055121

Balkong/terrass
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Einar Mattsson

Mini-5a eller stor 3a!

Rymlig trea som av oss används som ”mini-5a”, där det ena förrådet fungerar som hemmakontor med skrivbord och bokhylla och klädkammaren som mini-rum i anslutning till det större sovrummet, som fungerar som barnrum. Huset är relativt nybyggt år 2011. Lägenheten är mycket fräsch och väl omhändertagen, med endast en boende innan oss (ett pensionärspar). Einar Mattsson är en seriös och serviceinriktad hyresvärd som hjälper till snabbt vid behov.

VARDAGSRUM
Stort ljusinsläpp och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Två rejäla fönsterpartier mot lugn gård (innergård till Skrapan) samt stor balkong mot densamma. Har sett grannar som placerat en halvvägg eller köksö mellan kök och vardagsrum, men vi har hållit det öppet:

KÖK
Fullstor kyl och frys. Mycket gott om förvaring med över- och underskåp. Vi har satt in diskmaskin som eventuellt kan övertas vid rätt byte. Matplats för 8-10 personer.

SOVRUM 1
Tyst och svalt sovrum mot innergården. Tre stora platsbyggda garderober. Vackert och lite ovanligt fönster (se bild).

SOVRUM 2
Större sovrum med klädkammare. I nuläget bor båda våra barn där, utan problem. Rummet går att dela av till två mindre, men vi har valt att låta barnen bo tillsammans där det större har ett eget lite avskilt mini-rum med skrivbord och läshörna i klädkammaren. Rummet är ljust och tyst, trots att det ligger nära Götgatan. Det stora fönstret är välisolerat och man hör endast liv och rörelse om det faktiskt är öppet.

KONTOR
Det finns två stora förråd i korridoren mellan sovrummen. Det ena förrådet fungerar som hemmakontor med skrivbord och bokhylla, och det andra som ett vanligt förråd komplett med hyllor som ingick i övertagandet av lägenheten.

BARNRUM/KRYPIN
Det finns även en klädkammare i anslutning till det större sovrummet som används av 7-åringen till eget mysigt minirum med läshörna, skrivbord och förvaring (se bild).

BADRUM
Luftigt och helkaklat badrum med badkar på fötter och utrymme för tvättmaskin, tumlare och skåp. Finns även tvättstuga i huset.

ÖVRIGT
Städskåp samt ytterklädesförvaring finns i den anslutande hallen. Högt i tak (2,60) för att vara nybyggt. En praktiskt korridor ansluter de två större sovrummen och där är förråden och badrummet placerade. Fjärde våningen med stor hiss.

Fräscht, modernt och centralt! Mittemellan lummiga Rosenlundsparken, med en stor parklek (Skånegläntan) och götgatan med restauranger och affärer. Skrapan ligger bokstavligen vägg i vägg och håller på att genomgå en spännande utveckling för att bli en kreativ arbetshub med restauranger, klättercenter och butiker. Biograf Victoria ligger snett mittemot. Parkering finns i huset. Tyst och lugnt, med en majoritet barnfamiljer och många trevliga grannar.

Trivs fantastiskt bra. Lägenheten är så fin och läget perfekt, men behöver ett rum till för barnen och/eller ett extra badrum/wc.

(Lägenheten är 82 kvm på pappret, men det är exklusive förråd och klädkammare. Uppskattar den snarare till 88 kvm men sätter 85 kvm i annonsen för att det ska bli mest korrekt)

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
116, Södermalm, östra
117, Södermalm, västra / Gröndal
118, Södermalm, centrala
I området
Restauranger
Espresso House
Götgatan 78
Svarta Lådan
Götgatan 78
Skolor och barnomsorg
Regnbågen Förskola
Katarina Bangata 24
Philipsénska Förskolan
Åsögatan 91
Affärer
Vitto Livs HB
Åsögatan 100
Göta Fisk & Delikatesser
Götgatan 96
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 12 timmar

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis