Bagaregården, Göteborg

Lefflersgatan 4C

1 mot 1

3 rum ∙ 85 kvm ∙ Vån 1

8 626 kr/mån

Annonsnummer: 1055389

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Poseidon

Hej!

Vi har en väldigt mysig och stor 3a, en halv trappa upp med balkong och en jättestor helt egen uteplats, som nås från balkongen. På uteplatsen får vi plats med både stort bord, växthus och pallkragar. Riktigt lyxigt på sommaren! Via badrumsfönstret (som vetter mot uteplatsen) kan man koppla på slang för att vattna det som odlas. Det finns en grind vid sidan om uteplatsen där man kommer ut på gräsmattan som sträcker sig längs hela baksidan av huset.

Huset är ett 4-våningshus byggt år 1940 och har tjocka väggar, därav även djupa fönsterbräden där det får plats stora krukväxter. I det stora sovrummet är fönsterbrädet så djupt att det funkar som mysig sittplats. Nytt golv till stora sovrummet går att få kostnadsfritt. I köket finns diskmaskin (ingår i hyran) samt stor kyl och frys. I den långa hallen finns en skrubb i ena änden och badrum med badkar i andra änden. Tvättstugan finns en trappa ned (lätt att få tvättid) och till lägenheten hör både ett källarförråd och ett vindsförråd. Parkeringsplats finns att hyra.

Här bor man uppe på mysiga och lummiga Strömmensberg som ligger mellan Redbergsplatsen och Munkebäckstorget. Ute på gatan finns en busshållplats (Hållplats Lefflersgatan) där buss 62 tar dig till Redbergsplastsen på 4 min. Annars kan man ta stigen uppe längs med berget för att komma ned vid Waernsgatan, den vägen tar det lite drygt 10 minuter att ta sig till Redbergsplatsen till fots. Annars ligger hållplats Härlanda och Ejdergatan på 10 minuters gångavstånd. På Strömmensberg finns pizzeria och suchi-ställe samt lite andra butiker t.ex. Cykelfiket som är kombinerad cykelverkstad och fik. Ica Kvantum ligger 650 meter bort (promenadvägen) och där nere ligger även Torpavallsgatan med systembolag m.m.

Vi älskar denna lägenhet men känner att barnen behöver lite mer utrymme och så småningom var sitt rum. Vi söker en 4:a eller eventuellt en 3:a som i så fall är betydligt större än den vi har och där möjlighet finns att dela av för att få 3 sovrum.

Vi är seriösa med detta så klicka endast ja om du också är seriöst intresserad, tack!


Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Sushi Rose
Ånäsvägen 19
Lunchmaster Restaurang AB
Rullagergatan 9
Skolor och barnomsorg
Föräldrar Kooperativet Sagolunden
Ättekullen 1
Prästkragens Montessoriförskola
Utjordsgatan 23
Affärer
ICA Kvantum Munkebäck
Lilla Munkebäcksgatan 2
MyWay Bellevue Servicebutik
Ejdergatan 10
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Bytt
3x
Svarar vanligtvis inom 1 timmar

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis