Östermalm, Stockholm

Östermalmsgatan 33

1 mot 1

4 rum ∙ 135 kvm ∙ Bottenvåning

19 900 kr/mån

Annonsnummer: 1055863

Hiss
Öppen spis/kakelugn
Badkar
BRF

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt

Här finns en underbar lägenhet med bästa läget på Östermalm från 1898. Gångavstånd till både Stureplan, Östra Station och tunnelbanan. Nära till både Humlegården och Lill-Jansskogen för en naturupplevelse. Utanför fönstren finns en rondell med träd och gräsmattor så lägenheten är ljus och luftig och du kan följa årstiderna.

Lägenheten är på 135 kvm och har 4 rum och kök, kan med den enorma hallen med fönster kanske vara mer en 4 ½ . Den ligger längst ner vilket innebär att det inte finns några grannar nedanför och på våningen ovanför är det kontor. Detta ger en slags ”villakänsla” mitt i stan.

Vi har trivts enormt bra och är inne på 29:e året i denna vackra lägenhet. Huset har genomgått en stor renovering med stambyte vilket var klart i juli 2021 så det är helt nyrenoverat. Köket är nytt med diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn, induktionshäll, separat kyl & frys i rostfritt samt mycket generöst med skåp. En bra sittplats vid fönstret. Golvet är ett tillval för att få rätta sekelskifteskänslan. Det finns både en gästtoalett och ett badrum med badkar. Badrummet har handdukstork och golvvärme. Det är fiskbensparkett i hela lägenheten utom i köket. Fiber från Bahnhof ingår i hyran.

Det vi en gång föll för var nog trots allt det 5-kantiga vardagsrummet med den pampiga/ståtliga kakelugnen (fungerande) som förgyllt så många fester och hemmakvällar. Det är också en vacker tidstypisk stuckatur och flertalet takrosetter, stora dubbeldörrar och djupa fönsternischer med marmor mm.

Det finns en fin innergård som också är renoverad.

BRF är bildad men inget köp är aktuellt just nu.

Det är många som besökt oss genom åren som påtalat att detta är en lägenhet som verkligen känns som ett hem. Lägg där till trevliga grannar (endast 11 hyreslägenheter i hela huskroppen) bra tvättstuga, vindsförråd och en rejäl säkerhetsdörr och ljudisolerande fönster. Denna lägenhet bör upplevas på plats!

Hör gärna av er om ni har några funderingar.Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Restaurang Gustafsberg 7
Östermalmsgatan 28
Flying Fish
Danderydsgatan 23
Skolor och barnomsorg
Tyska skolan
Karlavägen 25
Villagatans Förskola
Villagatan 12
Affärer
T-Snabben
Valhallavägen 77
Eat! Ekoaffären
Tegnérgatan 3
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 1 timmar

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis